reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny obudził mnie dziś w nocy dość intensywny ból w pachwinie, taki ciągnący, jakby jajnik i jakby pachwina,ale owulacja w tym udanym cyklu była z drugiej strony. Czy taki ból jest normalny na samym początku ciąży?

Może już się zaczyna wszystko rozciągać, ja miałam na początku takie ciągnięcie, kłucie co jakiś czas, raz z jednej, raz z drugiej strony.

Oby to był dobry znak. Wizytę mam dopiero 27.06. a do tego jeszcze wstałam i od razu mnie zemdlilo,ale nie wymiotowałam,bo nie miałam czym. A teraz dziubie śniadanie, nie mogę nic przełknąć. Masakra, w poprzedniej ciąży tak nie miałam. A muszę iść na betę i progesteron dzisiaj.

Oby to był dobry znak. Wizytę mam dopiero 27.06. a do tego jeszcze wstałam i od razu mnie zemdlilo,ale nie wymiotowałam,bo nie miałam czym. A teraz dziubie śniadanie, nie mogę nic przełknąć. Masakra, w poprzedniej ciąży tak nie miałam. A muszę iść na betę i progesteron dzisiaj.
Wspolczuje mdlosci. Ja pamietam ze w ciazy z synem do 5 miesiaca wymiotowalam:/

Mami_ami ja w zeszlym cyklu dwa dni przed miesiączka miałam szyjke bardzo nisko i już otwarta, więc może u ciebie wcale nie być okresu. Bóle w podbrzuszu mogą też świadczyć o ciąży.

Mamunia86 jakbym założyła że badam się w fazie muzealne codziennie np wieczorem, przy pustym pęcherzu i wyproznieniu to mogę założyć, że szyjka powinna być mną tej samej wysokości, aż do kolejnej miesiączki?

U mnie test ciążowy dziś znów I kreska :( tym razem z pierwszego porannego moczu. Nawet cienia cienia nie było. Do @ 4 dni to stwierdziłam że juz powinno być widać. Ale temp. 36,96... wzrasta przed okresem? To normalne?

Mami_ami ja w zeszlym cyklu dwa dni przed miesiączka miałam szyjke bardzo nisko i już otwarta, więc może u ciebie wcale nie być okresu. Bóle w podbrzuszu mogą też świadczyć o ciąży.

Mamunia86 jakbym założyła że badam się w fazie muzealne codziennie np wieczorem, przy pustym pęcherzu i wyproznieniu to mogę założyć, że szyjka powinna być mną tej samej wysokości, aż do kolejnej miesiączki?
Ja mam na długość palca środkowego. No i bóle pierwsze miałam już tydzień temu takie lekkie okresowe, raz mnie złapało i trzymało cały dzień. No i od kilku dni coś mnie boli w jajnikach. Ale z szyjką i śluzem to u mnie dziwnie więc się nie sugeruje tym i czekam na okresik

reklama
No ja czuje, że tak szybko go nie będzie. Wnioskuje to jedynie po piersiach, że chyba się utrzymuje progesteron bo są tak spuchnięte już od 6-7dpo. A mam już 24dpo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry