reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Jednego dnia mogą boleć, a innego mniej. Tak samo a brzuchem. Raz możesz czuć a raz nie. Ja bym się objawami 'ciazowymi' nie sugerowała. Bo to zmienny temat. A co kobieta, a nawet co ciąża to inne objawy.
Mnie np piersi nie bolą zbytnio tak że nie zwracam uwagi na to ale myślę że to też kwestia że mam dosyć małe i jakoś mniejszy ciężar

No to ja już po trzecim monitoringu. Jedno jajo już pękło, drugie jeszcze nie ale chyba ma zamiar. Napiernicza mnie ten jajnik, mało go nie rozerwie. Za tydzień mam progresteron zbadać. Lekarz powiedział, że mnie udusi jak za maksymalnie 3 tygodnie nie przyjdę z pozytywną betą do niego. Ale ja go lubię.

No to ja już po trzecim monitoringu. Jedno jajo już pękło, drugie jeszcze nie ale chyba ma zamiar. Napiernicza mnie ten jajnik, mało go nie rozerwie. Za tydzień mam progresteron zbadać. Lekarz powiedział, że mnie udusi jak za maksymalnie 3 tygodnie nie przyjdę z pozytywną betą do niego. Ale ja go lubię.
O rany aż dwa?

reklama
Kochan to jak lekarz juz sie tak nastawia to ja mowie Ci ze musi sie w tym cyklu udac:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry