ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Witam sie w 27dc a 13dp. Czekam teraz ino na @ i bede zaczynac 4 cykl po operacji. Kubel zimnej wody wylany zostal mi na glowe.
Cholera... przykro mi [emoji853] ale poki nie ma @ to wiesz... chyba za 2 dni masz termin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam sie w 27dc a 13dp. Czekam teraz ino na @ i bede zaczynac 4 cykl po operacji. Kubel zimnej wody wylany zostal mi na glowe.
Ściskam! Głowa do góry jeszcze wszystko się ułoży! Pod koniec tygodnia dołączę do Ciebie i zacznę 6cs. Nawet nie testuje, bo wiem, że przyjdzie @.
O nieee... Ale lipa :/ ładne tsh było nawet... Cóż, pozostaje nasze ulubione hasło: Nowy cykl, nowe nadziejeWitam sie w 27dc a 13dp. Czekam teraz ino na @ i bede zaczynac 4 cykl po operacji. Kubel zimnej wody wylany zostal mi na glowe.
Ja miałam 12 mają pierwszy dzień ostatniej @ i na usg prawie nic nie było widać więc u Ciebie jest jeszcze młodsza ciążaCzy to możliwe ze jest to bardzo wczesna ciąża jeśli pierwszy dzień ostatniej miesiączki był 16.05 ? I wskazywałoby na (4tc.)? Jestem załamana...
Możliwe, owulacja mogła być po prostu później. Pierwszy dzień ostatniej miesiączki to tylko orientacyjny termin, najbardziej się liczy to kiedy była owulacja. Nie martw się, bo ze swojej strony zrobiłaś już wszystko - badania, byłaś u lekarza, bierzesz teraz progesteron i choć brzmi to strasznie - teraz już możesz tylko czekać. Plamienie było, ale już go nie ma. Trzymam mocno kciuki, by w poniedziałek był piękny przyrost betyCzy to możliwe ze jest to bardzo wczesna ciąża jeśli pierwszy dzień ostatniej miesiączki był 16.05 ? I wskazywałoby na (4tc.)? Jestem załamana...
Kochana policz do 10... Rozumiem, że się martwisz, ale za dużo myślisz.... Jeszcze trochę i popadniesz w jakąś paranoję ...Dziewczyny... martwią mnie te moje niskie normy ;( miała któraś podobna sytuacje i teraz wszystko jest dobrze ? @ spóźnia się dopiero 3 d, ale ja już sama nie wiem... czy to jest ta bardzo wczesna ciąża, czy to już jednak 4tc i słabo to wyglada czy co ;( te plamienie co było... matko o co tu chodzi ;(;( czy to jest sens wspomagac się duphastonem ;( mam taki mętlik w głowie ;( trzeba mieć nadzieje wiem, ale ja już mam mieszane uczucia, jeszcze jak mi ta moja gin nie robiła nadzieijeśli w pon. nie bd przyrostu ? ;( czemu to jest tskie skomplikowane i trudne ;((