jagoda87
Fanka BB :)
Czy to możliwe ze jest to bardzo wczesna ciąża jeśli pierwszy dzień ostatniej miesiączki był 16.05 ? I wskazywałoby na (4tc.)? Jestem załamana...
Zobacz na to
Przy wczesnej ciąży nie ma mowy żeby coś zobaczyć na USG
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czy to możliwe ze jest to bardzo wczesna ciąża jeśli pierwszy dzień ostatniej miesiączki był 16.05 ? I wskazywałoby na (4tc.)? Jestem załamana...
Ale te normy takie niskie;( testy tez nie ciemnieją ;( gdzieś przeczytałam ze ciąża na 100% jest od normy 25 a ja mam 22,6 ;( nie wiem co o tym myśleć :/Możliwe, owulacja mogła być po prostu później. Pierwszy dzień ostatniej miesiączki to tylko orientacyjny termin, najbardziej się liczy to kiedy była owulacja. Nie martw się, bo ze swojej strony zrobiłaś już wszystko - badania, byłaś u lekarza, bierzesz teraz progesteron i choć brzmi to strasznie - teraz już możesz tylko czekać. Plamienie było, ale już go nie ma. Trzymam mocno kciuki, by w poniedziałek był piękny przyrost bety![]()
Ja to rozumiem ale mam niskie normy i ten progesteron ;( 8,2 gdzie w tym terminie powinien być gdzieś ponad 20 ;(
Chyba za szybko się dowiedziałam, gdybym testów jednak nie robiła byłabym spokojniejszaKochana policz do 10... Rozumiem, że się martwisz, ale za dużo myślisz.... Jeszcze trochę i popadniesz w jakąś paranoję ...
Relaksuj się, odpoczywaj, nie odstawiaj leków! Na więcej nie masz wpływu. Jedyne co mogę doradzić to poszłabym prywatnie do gina z dobrymi opiniami w Twojej okolicy, bo mam wrażenie, że powinnaś więcej brać tego duphastonu i może luteinę przy takim progesterone, ale lekarzem nie jestem. Na Twoim miejscu po prostu bym to sprawdziła. Trzymaj się cieplutko i spokój spokój i jeszcze raz spokój, bo tym nakręcaniem się tylko możesz zaszkodzić. Ściskam mocno!
Ale te normy takie niskie;( testy tez nie ciemnieją ;( gdzieś przeczytałam ze ciąża na 100% jest od normy 25 a ja mam 22,6 ;( nie wiem co o tym myśleć :/
Ale te normy takie niskie;( testy tez nie ciemnieją ;( gdzieś przeczytałam ze ciąża na 100% jest od normy 25 a ja mam 22,6 ;( nie wiem co o tym myśleć :/
No właśnie nie zadreczaj się! Pomysł logicznie.... Co to zmieni.... Czy zadreczanie coś poprawi? Nie, a może tylko wywołać niepotrzebny stres, który nie jest teraz u Ciebie wskazany. Zrób w poniedziałek betę hcg i progesteron i idź do innego lekarza na konsultację.Chyba za szybko się dowiedziałam, gdybym testów jednak nie robiła byłabym spokojniejszateraz tylko się zadręczam ;(