V
Vel
Gość
Jeśli miałaś późno owulacji to ciąża młodsza. Nie schizuj.Czy to możliwe ze jest to bardzo wczesna ciąża jeśli pierwszy dzień ostatniej miesiączki był 16.05 ? I wskazywałoby na (4tc.)? Jestem załamana...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeśli miałaś późno owulacji to ciąża młodsza. Nie schizuj.Czy to możliwe ze jest to bardzo wczesna ciąża jeśli pierwszy dzień ostatniej miesiączki był 16.05 ? I wskazywałoby na (4tc.)? Jestem załamana...
Zrob powtórkę dla pewności i idź do innego ginekologa z wynikami.Opłaca się robić w poniedziałek powtórkę progesteronu ? Czy dać sobie spokój i zrobic tylko betę??
Hi hi ;* potrafisz mnie podnieść na duchu:* Dziękuje!Czyli pęcherzyk ciążowy jest, a jest malutki bo to wczesna ciąża. Beta jak na ten czas j na taki pęcherzyk tez ok. [emoji846] także proszę mi się nie stresować więcej i już nie czytać i nie analizować [emoji846]
Hi hi ;* potrafisz mnie podnieść na duchu:* Dziękuje!tylko zobaczymy co z tym progest. jeszcze wyjdzie :/
Tego nie pojmuje:/ bynajmniej gin coś burknęła ze możliwe ze to wczesna ciąża, No zobaczymy, może jednak było późno zapłodnienie, kurde nie wiem :/ ale i tak powiedziała ze to niskie normyH jest zaznaczone przy 1 tc, czyli Twój wynik jest za wysoki na ten etap ciąży, na pewno jest ona starsza. Nie wiem czemu masz L przy 4 tc skoro mieścisz sie w widełki ale może to jakaś sugestia ze jesteś pomiędzy 1a 4 tc?
Z tym jeszcze się wstrzymamProgesteronem to się teraz dodatkowo wspomagasz [emoji846] nie plamisz, @ brak. Nic tylko się cieszyć [emoji846]
tylko łatwo nie jest 
U mnie 6dpo zaczęło się zagnieżdżanieJeżeli nawet by się udało to za wcześnie na jakąkolwiek implantację chyba
Noo, to z 10 sni jeszcze poczekam na jakieś testowanie [emoji14] zgodnie z zaleceniami tego gina zaczęłam dziś brać dupka i mam właśnie za 10sni zrobić test i zobaczyć czy odstawiać czy nieU mnie 6dpo zaczęło się zagnieżdżanie
Większość kalkulatorów jest na b HCG. Nie wiem czy przyrost zwykłej HCG w takim samym tempie się podwaja. Łatwiej Ci będzie analizować wyniki robiąc betę a nie sam HCG. Chociaż z 2 strony jak już masz 1 wynik HCG to na pewno go się nie porówna do b HCG.Powiem szczerze, nic mi to nie mówi... to która lepiej zrobic ? Zwykła betę hcg?