Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cień cienia chyba widoczny ale kochana najlepiej powtórzyć albo lecieć na betę dla pewności zanim weźmiesz lekiLaski. Dzosiaj 9dpo mok test:
![]()
Zdjecie zrobione 5 min po.nasikaniu, lekko przyciemnione bo noe umiem tego uchwycic moim.marnym aparatem.. czy ktoras widzi to co ja?
Nie robie sobie nadzieji, test zrobilam tylko dtalego ze jestem przeziebiona i cos mnie tchnelo, zeby zatestowac zanim.wezme leki...
Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem.o tym doskonaleCień cienia chyba widoczny ale kochana najlepiej powtórzyć albo lecieć na betę dla pewności zanim weźmiesz lekitakie moje zdanie
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Czekamy!:-)Tak, około 17:00
Widać coś widać :* powtórz jeszcze i zobacz czy ciemnieje :*Laski. Dzosiaj 9dpo mok test:
![]()
Zdjecie zrobione 5 min po.nasikaniu, lekko przyciemnione bo noe umiem tego uchwycic moim.marnym aparatem.. czy ktoras widzi to co ja?
Nie robie sobie nadzieji, test zrobilam tylko dtalego ze jestem przeziebiona i cos mnie tchnelo, zeby zatestowac zanim.wezme leki...
Ja widzęLaski. Dzosiaj 9dpo mok test:
![]()
koniecznie powtórz!Trzymam kciukiWiem.o tym doskonalena bete narazie czasu nie mam, bo lece zaraz do pracy, ale wezme z pracy zapas testow i jutro powtorze