Kaamilaaa
Fanka BB :)
Porównując pierwszy i drugi wynik przyrost jest ok ale jak porównać drugi i trzeci to dość maly ten przyrost bo około 56%...Dziewczyny czy to nie za mały przyrost bety?
13.06 144
19.06 2229
22.06 4336
Ktory tc?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Porównując pierwszy i drugi wynik przyrost jest ok ale jak porównać drugi i trzeci to dość maly ten przyrost bo około 56%...Dziewczyny czy to nie za mały przyrost bety?
13.06 144
19.06 2229
22.06 4336
Gratuluję ! [emoji7]Dziewczyny!!!!!
jestem w szoku: 20,6 mlU/ml
mój M. ostrożny, ja ostrożna, ale gdzieś tam w głowie krzyczę: HURAAAA!
i jestem przerażona, bo nie chcę znów stracić ciąży, trzymajcie kciuki za poniedziałek - idę na powtórkę bety, a w czwartek do lekarza, nie odstawiam dupka i modlę się, żeby mój kropek się nie eksmitował i został ze mną jeszcze 8 miesięcy, boję się...
@Kasienka3b bardzo smutne to co spotkało Twoją szwagierkę, bardzo współczuję Waszej rodzinie![]()
Niby 5t5dPorównując pierwszy i drugi wynik przyrost jest ok ale jak porównać drugi i trzeci to dość maly ten przyrost bo około 56%...
Ktory tc?
U mnie to chyba nie przejdzie 12 dni bez seksuHej. Pierwszy raz słyszę o takiej metodzie że zero sexu do 12dc (rozumiem że to jakies 2 dni przed ovu). Ja myslalam że im świeższe plemniory tym lepiej (tzn. Że wystarczy tak 3 dni na większą kumulację plemników). Warto spróbować. Już wszystkiego próbowałam i nadal nic... Zastosuję się do rady Twojej lekarki![]()

Masz możliwość skontaktować sie z lekarzem ?Niby 5t5d
Dziewczyny czy to nie za mały przyrost bety?
13.06 144
19.06 2229
22.06 4336
Ona biedna zalamanaPrzykro mi [emoji17] wiem co przezywasz, ostatnio tez to przezywalam jak siostra straciła dzidzie w 12tc [emoji17]
Trzymaj sie i wspieraj ją