Kaamilaaa
Fanka BB :)
Porównując pierwszy i drugi wynik przyrost jest ok ale jak porównać drugi i trzeci to dość maly ten przyrost bo około 56%...Dziewczyny czy to nie za mały przyrost bety?
13.06 144
19.06 2229
22.06 4336
Ktory tc?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Porównując pierwszy i drugi wynik przyrost jest ok ale jak porównać drugi i trzeci to dość maly ten przyrost bo około 56%...Dziewczyny czy to nie za mały przyrost bety?
13.06 144
19.06 2229
22.06 4336
Gratuluję ! [emoji7]Dziewczyny!!!!!
jestem w szoku: 20,6 mlU/ml
mój M. ostrożny, ja ostrożna, ale gdzieś tam w głowie krzyczę: HURAAAA!
i jestem przerażona, bo nie chcę znów stracić ciąży, trzymajcie kciuki za poniedziałek - idę na powtórkę bety, a w czwartek do lekarza, nie odstawiam dupka i modlę się, żeby mój kropek się nie eksmitował i został ze mną jeszcze 8 miesięcy, boję się...
@Kasienka3b bardzo smutne to co spotkało Twoją szwagierkę, bardzo współczuję Waszej rodzinie![]()
Niby 5t5dPorównując pierwszy i drugi wynik przyrost jest ok ale jak porównać drugi i trzeci to dość maly ten przyrost bo około 56%...
Ktory tc?
U mnie to chyba nie przejdzie 12 dni bez seksuHej. Pierwszy raz słyszę o takiej metodzie że zero sexu do 12dc (rozumiem że to jakies 2 dni przed ovu). Ja myslalam że im świeższe plemniory tym lepiej (tzn. Że wystarczy tak 3 dni na większą kumulację plemników). Warto spróbować. Już wszystkiego próbowałam i nadal nic... Zastosuję się do rady Twojej lekarki![]()

Masz możliwość skontaktować sie z lekarzem ?Niby 5t5d
Dziewczyny czy to nie za mały przyrost bety?
13.06 144
19.06 2229
22.06 4336
Ona biedna zalamanaPrzykro mi [emoji17] wiem co przezywasz, ostatnio tez to przezywalam jak siostra straciła dzidzie w 12tc [emoji17]
Trzymaj sie i wspieraj ją