• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Witam,
Jestem tu nowa. Tez starajaca sie... od ponad roku.
Przerabialam testy owulacyjne i pomimo 'starania sie' w opdowiednie dni, nadal nie widac tych upragnionych dwoch kresek :(
Badan robilismy juz sporo, i niby wszystko jest OK

Hej :)jestem po 2 poronieniach i obecnie 4tyg po histeroskopii..staram się o dziecko już rok. .Czytając wasze forum od dłuższego czasu postanowiłam ze dowiem się więcej jeśli do was dolacze:)i przy tym może będę spokojniejsza:)

Hej,
Tez mam na imie Asia :) Staramy sie rowniez od roku, wlasnie dzis dolaczylam do forum - chcialam pogadac z kims, kto przechodzi przez cos podobnego,bo czasem po prostu cholernie ciezko jest :(

No nie ukrywam że jest...a każdy test z jedna kreska już mnie dobija..a już myślałam że się udało po zabiegu...co prawda nie mam równych cykli i nie bardzo wiem kiedy dokładnie mam dni płodne mniej więcej chyba to się czuję .rozne SA opinie odnośnie dni płodnych ..zajścia w ciążę przed okresem itd. Ja rzadko z partnerem od zabiegu się bawiliśmy ale prowadzę kalendarz więc mam wszystko notowane:)co myślicie o tym biorąc pod uwagę to że jestem 4 tyg Po histeroskopii.:kochałam się 11.06.a 13 dostałam okres który trwał 3 nie całe dni. Praktycznie od południa już było czyszczenie.i 2 dni później znowu było zbliżenie..hm w każdym razie od tygodnia kiepsko się czuję i nie wiem czy mam wgl myśleć o tym że mogło się udać czy za wcześnie na takie myśli...:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry