doomi03
Fanka BB :)
Ciemnieje, ciemniejeCzy mi się wydaje czy ciemnieje??
Edit: ewidentnie ciemnieje zrobilam czarnobiale i wyrazniejsza krecha. Dziewczyny!!! Chyba będę miała owulacje!! !
Ale testy wszystkie zużylam z domowego laboratorium.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ciemnieje, ciemniejeCzy mi się wydaje czy ciemnieje??
Edit: ewidentnie ciemnieje zrobilam czarnobiale i wyrazniejsza krecha. Dziewczyny!!! Chyba będę miała owulacje!! !
No ładne kwiatkiCzy mi się wydaje czy ciemnieje??
Ladnie ciemnieje wiec owu bedzieCzy mi się wydaje czy ciemnieje??
A u mnie dzisiaj taka sytuacja. No ale nic M do soboty poza domem trudno Ale mam nadzieję że wcześniejsze przytulanki coś dadzą
Zobaczymy co z tego będzie wg apki @ma być 15.07 ale jak owu wcześniej...może wcześniej zawita albo i nieJak mówiłaś że Przytulanki były 9dc, a 9 i 10 najmocniejsze krechy, to szansa zawsze jest![]()
![]()
Ojej jak mi przykro [emoji20][emoji20]Ehh i kolejna zła wiadomość dzisiejszego dnia.... Moja koleżanka poronila.... To był 20tc miała być córeczka....![]()