8mela3
Fanka BB :)
Wyrazy współczucia dla koleżanki. Takie wiadomości zawsze są smutne a zwłaszcza dla tych którzy tego doświadczyliEhh i kolejna zła wiadomość dzisiejszego dnia.... Moja koleżanka poronila.... To był 20tc miała być córeczka....![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wyrazy współczucia dla koleżanki. Takie wiadomości zawsze są smutne a zwłaszcza dla tych którzy tego doświadczyliEhh i kolejna zła wiadomość dzisiejszego dnia.... Moja koleżanka poronila.... To był 20tc miała być córeczka....![]()
O to nie widziałamPrzed badaniem krwi wskazane jest wypić szklankę wody [emoji3]
Jejku to starszneEhh i kolejna zła wiadomość dzisiejszego dnia.... Moja koleżanka poronila.... To był 20tc miała być córeczka....![]()
O boziuuuu... W 20tc stracić dziecko straszne. Współczuję bardzo kolezance.Ehh i kolejna zła wiadomość dzisiejszego dnia.... Moja koleżanka poronila.... To był 20tc miała być córeczka....![]()
Tak... Ona mieszka w UK i to już drugie poronienie w ciągu roku... Jednak lekarze nie widzą problemuO boziuuuu... W 20tc stracić dziecko straszne. Współczuję bardzo kolezance.
Ja pewnie podobnie. Ewidentnie jest jakis problem. Mam nadzieję ze w Polsce im pomoga. Nawet nie wyobrazam sobie co czujaTak... Ona mieszka w UK i to już drugie poronienie w ciągu roku... Jednak lekarze nie widzą problemuteraz mają z mężem wrócić do Polski do lepszego lekarza i na badania... . pierwsza ciąża stracona w 23tc ..... Ja chyba bym tego nie wytrzymała ....
Podobno najlepiej jak są stosunki co 48-72h przez cały cykl [emoji6] tak pisze w artykule o zajście w ciążę MamaGinekolog na swoim blogu. Plemniki dojrzewają co chyba właśnie tyle dni.
Ehh i kolejna zła wiadomość dzisiejszego dnia.... Moja koleżanka poronila.... To był 20tc miała być córeczka....![]()