piorunem
Fanka BB :)
Też mieliśmy taki czas, o dziwo krótko po ślubie. Chyba musieliśmy się dotrzeć [emoji16] teraz nie jesteśmy może wulkanami namiętności ale często się kochamy [emoji4]
Heh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mieliśmy taki czas, o dziwo krótko po ślubie. Chyba musieliśmy się dotrzeć [emoji16] teraz nie jesteśmy może wulkanami namiętności ale często się kochamy [emoji4]
Dziękuję, a ja już zaciskam za Twoje testowanie [emoji4]To udanego urlopu i obys Cie wrocili z niego juz nie w 2![]()
Nie mam pojęcia. Nic poza tym mi nie dolega. Troche w krzyzu boli.Tak na żywioł [emoji16]
A wiadomo od czego Twoje rewelacje jelitowo-żołądkowo?[emoji53]
Tak przez kilka dni.A tez Ciebie swedzialy sutki?
Kurka oby i mi sie udaloTak przez kilka dni.
Uda, zobaczysz. A kiedy testujesz przypomnijKurka oby i mi sie udalo![]()
Dziewczyny ja juz po wszystkim o 19 wypadlo ze mnie prawie szystko teraz czekam na zabieg powiem wam ze niebylo tak zle brzuch prawie niebolal nie potrzebowalam lekow przeciwbolowych tylko to krwawienie juz mnie irytowalo bo cochwile musialam podpaski zmieniac ale ogolnie poszlo sprawnie takze jest ok