Baffi26
Fanka BB :)
ja mam cykle rozne ale średnio wychodzi ze 26 dniowe czasem nawet 28Masz 25 dniowe cykle? Bo ten sam dzień cyklu mamy a terminy @ inne.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja mam cykle rozne ale średnio wychodzi ze 26 dniowe czasem nawet 28Masz 25 dniowe cykle? Bo ten sam dzień cyklu mamy a terminy @ inne.![]()
Ja Cię pamiętam kochana!Cześc dziewczyny
Mam nadzieje,że jeszcze któraś z Was mnie pamięta. Nie zapomniałam o Was,czytam ciągle Wasze posty ale nie udzielam się bo trochę się dzieje w moim życiu.
Zmieniłam ginekologa bo dostałam namiar z polecenia, 8 kwietnia będę mieć drożność jajowodów,co podobno troszkę pomaga w zajściu.
Trzymam za wszystkie z Nas kciuki i wysyłam buziaki dla tych które już zobaczyły dwie kreskijestem na maksa zmotywowana dzieki temu lekarzowi!
Trochę Nas tu dużo i tylko niektóre dziewczyny kojarze, więc witam nowe staraczki![]()
My dzisiaj zrezygnowaliśmy z zajęć i zostaliśmy w domu, ja nie chcę się nadziębić jak od jutra mam iść do maluszka pracować.U mnie też strasznie zimno, aż mi się z domu nie chce wychodzić, ale muszę bo wybieram się do rodziców na obiad... a mój mąż pojechał na narty - mi się nie chciało, bo dla mnie zamarzanie na wyciągu nie jest żadną przyjemnością ;p Po za tym boli mnie już gardło, a nie chce mi się chorować![]()