reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
to teraz bede sie zastanawiac. Powiem wam ze nawet nie zdawalam sobie z tego sprawy... oczywiscie to nie musialo byc to tylko ze u mnie okres nie pojawil sie w ogole w kwietniu tylko dopiero w maju... wiec po marcowej @ mialam kolejną dopiero w maju. moze to jakies przesuniecie wskutek stresu. Mam nadzieje... naczytalam sie ze bardzo duzo biochemicznych jest i kobiety wlasnie nawet sobie z tego sprawy nie zdaja.
Najlepiej iść do lekarza, dobrego lekarza i wszystko będziesz widziała. Mi spozniala się miesiączka nawet 60 dni. Teraz już ciągle regularnie dzięki lekarzowi. :)

reklama
Jak ci sie az tyle spóźnił @ to chyba nie byla by biochemiczna...
Raczej jakies przesuniecie, moze nie mialas owu w jednym cyklu i dlatego sie wydluzyl
ok juz mi lepiej w myslach. tego sie trzymajmy. chcialam dzis testy kupic.... ale powstrzymalam sie! stwierdzam ze kupie dopiero po 12 lipca jesli nie dostane @.

ok juz mi lepiej w myslach. tego sie trzymajmy. chcialam dzis testy kupic.... ale powstrzymalam sie! stwierdzam ze kupie dopiero po 12 lipca jesli nie dostane @.
No bo biochemiczna to chyba ponizej 6tygodnia wiec jak ty mialas @ w kwietniu i kolejna dopiero w maju to juz by musialo byc okolo 8tygodnia..(uwierz ze zwyklego @ a z poronieniem w tym tc bys nie pomylila..)
wiec to pewnie musialas miec cykl bezowulacyjny ktory sie wydluzyl po prostu.[emoji6]

reklama
Ja tez nie lubie, ogolnie lekarzy [emoji57] ale jak mus to mus niestety.

Ale spokojnie cykle bezowulacyjne i zdrowym kobietom sie zdarzają wiec mysle ze nie ma co panikowac [emoji57]

Sama ostatnio miałam cykl bezowulacyjny [emoji57]
tez tak mysle. nie no jesli ten cykl nie zaskoczy to do doktorka pojde na cytologie, usg zrobie i poprosze skierowanie na tsh i prolaktyne. tak zeby miec pewnosc ze chociaz to jest ok.

@Migdalove w ciazy bylam bardzo sumienna pacjentka nawet az za bardzo... pozniej troszke to zaniedbalam odbywalam tylko to co konieczne choc i nie zawsze....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry