doomi03
Fanka BB :)
Jak dla mnie czwartek najciemniejszy. I u mnie też tak było ze po najmocniejszej kresce, następnego dnia juz test byl duzo jaśniejszy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I tego Ci zycze
Pokaz wykres [emoji848] zalezy chyba jak duzy ten skokpo spadku temp możliwy jest skok w dniu owu? Bo jak tak, to czw by pasował jako dzien owu.
U mnie ciag dalszy bolu brzucha a raczej podbrzusza...nigdy tak wczesnie nie mialam takich boli...Oby to zwiastowalo ciaze a nie moj organizm szaleje.
Trzymam kciuki obyśmy się spotkały na marcowkachU mnie ciag dalszy bolu brzucha a raczej podbrzusza...nigdy tak wczesnie nie mialam takich boli...Oby to zwiastowalo ciaze a nie moj organizm szaleje.
@majaaaa u nas też 8 cs aktualnie 8dc.... Prolaktyna też za wysoka ale monitoringu nie miałam dopiero 14 sierpnia idę do endokrynologa ginekologa i zobaczymy co dalej.. . A jeszcze mąż nie zawsze jest w domu i co najgorsze najczęściej go nie ma właśnie blisko owu....[/QUOT
mam ten sam problem.. Mąż jest tylko na weekendy, bo tak pracuje.. i jak tu sie wstrzelić...i jeszcze te niepękające pęcherzyki.. wszytsko na złośc..
Trzymam kciuki żeby to było to co myślę i żebyśmy się na marcowkach spotkały! !!Wiecie co, tego śluzu brązowego jest u mnie coraz mniej. Mój narzeczony się śmieje, że chyba 'złapałam wirusa' bo jest mi ogólnie trochę niedobrze. Zobaczy co będzie dalej się działo.![]()