KatiNails
Fanka BB :)
Jak dla mnie teraz dopiero będzie owu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak dla mnie teraz dopiero będzie owu
Może być i wcześniejPozytyw jak nic wiec owu od 24 do 36h wystapu![]()
Wygląda na późniejszą owulację i dopiero co zagnieżdżenie[emoji6]miałam podobnie śluz brązowy i ból jak na miesiączkę[emoji6]No to mamy koniec dnia a więc podsumowanie - śluzu zabarwionego na brązowo coraz mniej, jajniki ciągną na przemian, jak dzwignęłam coś ciezszego to miałam dziwne uczucie zakwasow jakby w macicy - w podbrzuszu tak czy inaczej, czuję się dobrze, trochę śpiąca, często musiałam latać do WC. Brzmi obiecująco ale różnie może być. Czekam dalej.![]()
Tylko mnie nie boli na szczęście. Nie mam typowego PMSa.Wygląda na późniejszą owulację i dopiero co zagnieżdżenie[emoji6]miałam podobnie śluz brązowy i ból jak na miesiączkę[emoji6]
No to mamy koniec dnia a więc podsumowanie - śluzu zabarwionego na brązowo coraz mniej, jajniki ciągną na przemian, jak dzwignęłam coś ciezszego to miałam dziwne uczucie zakwasow jakby w macicy - w podbrzuszu tak czy inaczej, czuję się dobrze, trochę śpiąca, często musiałam latać do WC. Brzmi obiecująco ale różnie może być. Czekam dalej.![]()
Z racji tego, że nie śpię to napisze wam, że plamienia ustąpiły.Bardzo dziwne to wszystko.
![]()