Ka.2606
Fanka BB :)
Ojej, trzymam kciuki, żeby to było to!Dzis 8dp. Przed chwila bylam w wc na siku i na papierze ujrzalam delikatna niteczke krwi...jejku obu to byla implatacja...Jak ja chce byc juz w ciazy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ojej, trzymam kciuki, żeby to było to!Dzis 8dp. Przed chwila bylam w wc na siku i na papierze ujrzalam delikatna niteczke krwi...jejku obu to byla implatacja...Jak ja chce byc juz w ciazy.
mialam dokladnie tak samo.
@ForgetMeeNot specjalistko od testow. check&go to sa testy o czulosci 25mlu/ml?
Dzis 8dp. Przed chwila bylam w wc na siku i na papierze ujrzalam delikatna niteczke krwi...jejku obu to byla implatacja...Jak ja chce byc juz w ciazy.
Z wielką przyjemnościa tam dołącze jesli mi tylko jest dane.A więc działa forum. Czemu tu cisza od ponad 4 godzin? Wszystkie grillujecie?Ja właśnie z pizzy wróciłam.
Plamienie nie powtórzyło się od wczorajszego poranka, choć dziś sporo się nałaziłam. Więc jest nadzieja! Zapraszam nadal na marcówki ale tam dziś ciszej jak tu...
Z wielką przyjemnościa tam dołącze jesli mi tylko jest dane.
Super ze plamienia nie ma ale z tego co mi wiadomo kobiety niektore na poczatku maja takie epizody.
Kiedy idziesz do doktorka?
ja wrocilam wlasnie od taty ze szpitala... wciaz nie wiadomo co mu jest choc goraczka ustala... zadnych wiesci o wynikach badan a lekarze tylko prosza o zdjecie opatrunku i odpowiadaja ze mysleli ze gorzej bedzie wygladac... sami nie wiedza co jest... dzis jeden madry sie znalazl co stwierdzil ze ta infekcja szybko atakuje ale powoli sie jej wyzbywa z organizmu... na pytanie co to za infekcja wzruszyl ramionami. Bol nogi ma nadal i problem z chodzeniem.
Ja zabieram się za porządki w szafie z ciuchami mlodej.
Ja zadnego posta nie moglam napisac wiec byl chyba jakis problem i dlatego tu cisza bylaA więc działa forum. Czemu tu cisza od ponad 4 godzin? Wszystkie grillujecie?Ja właśnie z pizzy wróciłam.
Plamienie nie powtórzyło się od wczorajszego poranka, choć dziś sporo się nałaziłam. Więc jest nadzieja! Zapraszam nadal na marcówki ale tam dziś ciszej jak tu...