Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja już od czerwca się staram , i zaczynam chyba już odpuszczać bo mnie to wkurza wszytskoDziekuje za odpowiedzpozostaje mi tylko czekać. Jeśli @ się nie pojawi w ciągu tygodnia zrobię kolejny test. Dopóki nie ma okresu jest nadzieja ! Który miesiąc się staracie?
Pitaja [emoji8]
Ale skrobiecie szybko, że nie nadążam.Ja zaraz wezmę kąpiel i od razu idę spać, jutro z samego rana muszę wstać czyli o 6:00 a o 7:16 mam autobus... W tym czasie muszę wziąć euthyrox i zjeść śniadanie, nie wiem jak ja to zrobie.
A od wtorku pobudka o 5:00 i autobus o 6:16. Już nie posiedzimy sobie z moim do późna, niestety.
Dzisiaj również nie odpuściłam ćwiczeń, nawet już widzę efekty! Brzuszek powoli znika.Niestety nabawiłam się lekkiej kontuzji kolana, ale do rana na pewno przejdzie.
Od dzisiaj czyli od 15dc biorę progesteron zobaczymy co wyjdzie w tym cyklu.
A ja dwoma autobusami muszę dojechać, do pierwszego przystanku mam 10minut drogi, potem wysiadam idę na kolejny przystanek po drugiej stronie ulic czyli 4 pasma drogi pokonuje, potem wysiadajac z miejskiego 800m przejść i jestem w pracy. Samochodem to rach ciach. [emoji23] Dwa autobusy ogarnąć to moje jutrzejsze zadanie. [emoji23] Najbardziej zależy mi, żeby się nie spóźnić do małej, bo powrót to już tam luz. Najgorzej to te śniadanie... Bo co najmniej pół godziny poczekać po euthyroxie żeby w ogóle kawy się napić, dam radę na pewno ale pierwszy dzień będzie ciężki.Spokojnie, dasz radę![]()
Wstaję o 6, o 6:55 jestem już w pracy - ogarniam siebie, śniadanie, wyprowadzam psa, zmieniam mu wodę i daję jeśćco prawda Mąż mnie podrzuca, a później wracam na piechotkę, bo mam jakieś 25 minut
![]()
Gratulacje!!!!!!! Niech to będzie piękny rok dla Was [emoji173]Wynik!!!!!
Odnośnie porodu to u mnie również była planowana CC ze względów okulistycznych. Wszystko się sprawnie potoczyło trochę dochodziłam do siebie po , ale generalnie wspominam pozytywnie cały poród. Czasami się zastanawiam jak by to wyglądało gdybym czekała do akcji porodowej i kiedy urodził by się mój synekCo do porodow ja mialam planowane cc.. i z perspektywy czasu sie ciesze mimo ze na poczatku mialam wyrzuty.. nasluchalam sie od kolezanek ich historii porodowych :d chociaz to kazdy przypadek inny. Nie moza generalizowac i straszyc Was nie chce bo sama tego nie doswiadczylam;-)
A co do cc to znioslam super. O 9 mialam ciecie a ok 16 juz bylam pod prysznicem a nastepnego dnia juz sama wszystko przy córce ogarniałam [emoji14]
Kolejny porod tez raczej przez cc bo mam coś tam z siatkówką oka i do tego jak szybko zajde w druga ciaze to i tak musza kolejne cc zeby blizna sie nie rozeszla czy jakos tak.. (lekarz mi mowil ale juz nie panietam..)