Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale super!! Ja 26.07 mam polowkowe jiz sie doczekać nie mogeJa tez zaszlam w ciążę w cyklu w ktorym owulacja wystapila wyjatkowo szybko.u ciebie juz tylko miesiac.wow ale zlecialo.ja wczoraj bylam na usg polowkowym .córcia zdrowiutka i duza juz bo 376 g i ma 17cm.najbardziej rozbroiłł mnie jej nosek i malutkie stopki na usg.dziewczyny trzymam kciuki za was.aby kazdej sie udalo szybko ujrzeć 2 kreseczki.na foto moja Marika Gaja [emoji5]moje trzecie szczescie.Zobacz załącznik 876558
To już za chwilę [emoji16]. Szybko ten czas biegnie. Każda chyba tak ma że dopiero co pamięta zrobiony test, pierwsze usg. Sama ostatnio często wspominam [emoji4].Ale super!! Ja 26.07 mam polowkowe jiz sie doczekać nie mogea pamiętam jak czekałam na usg serduszkowe
![]()
ale zleciało!U mnie dziś 15 dc mąż wrócił w nocy i było <3ale w tym cyklu coś skąpo u mnie z płodnym sluzem :/ w tamtym cyklu był taki ładny to nie było możliwości na przytulanki.... Ehh....
Myślę że za szybko o tym myślisz, dobrze pamiętam ze dopiero 2 cykl się staracie? Spokojnie nam się w 5 udalo i nawet mi na myśl nie przyszlo ze może być coś nie tak. Daj sobie trochę czasu i się tak nie spinajja moze mojemu kupie test... klinika moze go na poczatku przestraszyc. ale najpierw ja pojde do gina zrobie wszystkie badania i wtedy wezme sie za M
Link do: DO KUPIENIA – domowy test jakości nasienia SwimCount (ocenia koncentrację plemników ruchliwych) | Badanie nasienia
U mnie też było skąpo a jednak się udało! Trzymam kciuki!U mnie dziś 15 dc mąż wrócił w nocy i było <3ale w tym cyklu coś skąpo u mnie z płodnym sluzem :/ w tamtym cyklu był taki ładny to nie było możliwości na przytulanki.... Ehh....