reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
A może i dobrze prawisz kobieto [emoji7] bo tam był taki mega znaczny skok. Ja bym się niw obraziła gdyby owu była pózniej (może wtedy te [emoji173]️ przed owu dadzą wynik w postaci córeczki) Zdecydowanie trzeba się uzbroić w cierpliwość... a tak jak mówicie, to nie nasza (staraczek) mocna cecha

No u mnie też [emoji173] 4 dni przed skokiem i się udało:) Ale jeszcze nie wiem co będzie, przeczuwam raczej kolejnego synka;)

O jezu nakrecam sie haha jak piszecie mi tak:) no nic czekam i obym nie doczekała sie @. Moge znów wymiotowac do 25tc w nosie mam to. Jakie to beda slodkie wymioty :D

O jezu nakrecam sie haha jak piszecie mi tak:) no nic czekam i obym nie doczekała sie @. Moge znów wymiotowac do 25tc w nosie mam to. Jakie to beda slodkie wymioty :D

Hahaha mi tak samo! [emoji23]
I też mogę wymiotować. W dwóch poprzednich ani razu, to teraz mogę odpokutować. Byle ujrzeć za tydzień II kreski.

A z innej beczki - wykupiłyście dostęp do Ovufriend premium? Bo ja mam darmowe do jutra :(

Z tego co czytałam zagnieżdżenie trwa parę dni, a delikatna krew może pojawić się na różnym etapie tego procesu. Beta się pojawia 2 dni od rozpoczęcia zagnieżdżenia, więc wychodzi że krew się u ciebie pojawiła pod koniec tego procesu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry