8Ania8
Fanka BB :)
No ja tam widziałam różowy kolorDlatego ja cały czas utrzymuje ze to defekt testów.. Bo te kreski sa tylko cieniami i nie biore pod uwage testow ktore nie sa wyrazne i zarozowione te kreski.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ja tam widziałam różowy kolorDlatego ja cały czas utrzymuje ze to defekt testów.. Bo te kreski sa tylko cieniami i nie biore pod uwage testow ktore nie sa wyrazne i zarozowione te kreski.
Może to nie przypadek[emoji4]No ja mam takie same doświadczenia, 1cs z wiesiołkiem zaskoczył![]()
3 i byly cienie jasne takie bez koloru. A teraz na tych z allegro czysta biel.. Dzis nie robilam zrobię dopiero w niedzielę albo poniedzialek ale jakims z apteki.No ja tam widziałam różowy kolorA robiłaś tylko 1 test ? Sorki jak pisałaś o tym już wcześniej, ale tyle postów tu przybywa, że się gubię kto co pisał
Kasieńka, ja uważam, że rower jest dobry na wszystko! U mnie 19dc i zaczyna się nerwówka [emoji3]Dziewczyny padam na twarz...wybralam sie z synkiem i kuzynka na rowery i prawie 31km pojezdzilismy. Juz wszystkim co sie da zajmuje glowe by tylko nie myslec o zblizajacej sie @. Jakos nie wierze ze ten cykl bedzie udany.
My też wśród supli mieliśmy teraz wiesiołkaNo ja mam takie same doświadczenia, 1cs z wiesiołkiem zaskoczył![]()
Dlatego teraz codziennie jezdze i jak nie uda sie to bede jezdzic jeszcze wiecejKasieńka, ja uważam, że rower jest dobry na wszystko! U mnie 19dc i zaczyna się nerwówka [emoji3]
Mi pojawily sie niteczki krwi w 8dp a dzis mam 12dp. I jezdze caly czas na rowerze. Nie mam zamiaru popadac w jakas paranoje tylko wszystko z umiarem.Czytałam gdzies ze przy mozliwym czasie zagniezdzania nie powinno sie jezdzic rowerem ale dlaczego i czy tyo rzeczywiście ma wplyw to nie wiem. Sama wczoraj jechalam rowerem do taty do szpitala.
@Kasienka3b ja trzymam za ciebie bardzo kciuki!!