Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
DokładnieDziewczyny a ten wiesiolek to co on ma na celu? Poprawe sluzu? Czy jak?
A od kiedy zaczelas robic testy? Bo to napewno nie pozytyw. Ale jak idziesz do gina to i sprawdzi czy przed czy po. No ale testy dla swojej obserwacji mozesz dalej robic.Dziś wyszedł taki a 15 dzień cyklu .Jutro mam gina to się okaże czy już po owulacji czy przed .Ostatnio po tym poronieniu był bardzo dlugi cykl .A zazwyczaj mam 31,lub 32Zobacz załącznik 876865
Testy robię od kilku dni tylko to jest inny bo n aogol robię te z allegro ale akurat dziś ten z allegro jest duzo bledsza ledwo widoczna kreska a ten już ładniej wygląda .A tego samego dnia i czasie robioneA od kiedy zaczelas robic testy? Bo to napewno nie pozytyw. Ale jak idziesz do gina to i sprawdzi czy przed czy po. No ale testy dla swojej obserwacji mozesz dalej robic.
Ale ze po stosowaniu jest go wiecej tak?Dokładnieja stosowalam przy poprzednich staraniach i efekt byl natychmiastowy.
@kasiula222 witaj :* na testach nie bardzo sie znam, ale w poprzednim cyklu bardzo precyzyjnie bylam w stanie określić dokladny dzien owulacji na podstawie sluzu,temperatury i szyjki. Badanie tych trzech objawow lacznie jest naprawdę pomocne.
Witaj @kasiula222 bardzo mi przykro;( ja 5 dni temu to przeżyłam ;(( narazie dochodzę do siebie, bo cały czas krwawię i zle się z tym czuje ;( powiedz prosze ile czasu miałaś krwawienie po zabiegu? Po jakim czasie pojawiła Ci się już normalna @?Hej dziewczyny chętnie dołączę do waszej grupy .W maju poronilam niestety . Obecnie 14 dzień cykluale testy owulacyjne nie wychodzą za bardzo ...Śluz jest jak na dni płodne .. Używacie tych testów udaje się wam z nimi ?
W 22dc mialam pozytyw i najwiecej sluzu plodnego i sadzac po objawach bolowych w jajniku byl to 23dc.A według testu na który dzień cyklu przypadała owulacja?
To puzno ta owulacja u ciebie . Długie masz cykle?W 22dc mialam pozytyw i najwiecej sluzu plodnego i sadzac po objawach bolowych w jajniku byl to 23dc.
Ja tylko chciałam sprostowac bo absolutnie paranoja nie wskazana anuz by ktos wiedzial lepiej i sie wypowiedział co sądzi o takim twierdzeniu. Co do soboty nie wiem... Boje się myslalam o niedzieli lub poniedzialku jesli oczywiscie wstretny malpiszon sie nie pojawi. Co chwile biegam siusiu i patrzę czy nie ma plamien zadnych.. Ciesze sie z braku syfkow i czuje tylko lekko prawy jajnik. Ja wiem ze to moj 2cs ale czuje sie jakby to byl z 20... Chciałabym juz miec ten spokoj ducha i krechy na tescie jak agrafka.Ja Kochana nie bilam absolutnie do nikogo tam tym postem tylko mowilam ze ja nie popadam w paranoje bo wiem ze wszystko z umiarem nic nie zaszkodzi
Bedziesz testowac ze mna w sobote?