EklerkaDaria
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za wizytujące i testujące w najbliższym czasie 

I miłego dnia wszystkim życzę. Mróz nie odpuszcza, ale piękne słoneczko świeci i od razu lepiej na duszy 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie 3 dc miesiaczka nadal jest oby szybko mineła bo kazdy skurcz przypomina ze w ciąży nie jestem .Trzeci dzien ja i maż bierzemy tabletki z olejem z wiesiołka.siemie lniane teraz juz drugi cykl.to takie dobre produkty ze przy okazji zyskaja wlosy i skora i paznokcie.juz widze wielka poprawe od siemienia lnianego.Do tamtego cyklu podchodzilam spokojniej i dzieki temu nie bylo za duzo łez.lepiej sie nie nakrecac choc to trudne.Bede walczyc o moja coreczke .czuje ze jesli bede miala trzecie dziecko to bedzie to dziewczynka.nawet ma juz imie he he.choc wiadmo chlopiec tez bylby super.trzymam za was kciuki za wasze dobre wyniki beta i 2 kreseczki.migdalove ciezkie dzis warunki pogodowe u nas -17.C .mam nadzieje ze dotarlas do nowej pracy na czasmilego dnia.fajnie ze jestescie

Dotarłam!@Migdalove i jak? Daj znać czy bez problemu dotarlas :-)
Miałam już zapoznanie z zabawkami. [emoji23] Zaraz będzie się budzić to zmieniamy pieluszkę i jedzonko.
Miałam już zapoznanie z zabawkami. [emoji23] Zaraz będzie się budzić to zmieniamy pieluszkę i jedzonko.
Ale się cieszę, że jestem tutaj.![]()