agrafka07
Fanka BB :)
Mamy te same marzenie i uda sie nam![]()
Kasia, ekscytujesz się jutrzejszym testowaniem? Ja byłam podekscytowana dzień przed moim pierwszym testowaniem i teraz tak jestem podekscytowana przed Twoim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mamy te same marzenie i uda sie nam![]()
Ja mam mutacje 1298ac heterozygotycznaA jaka dokładnie Ci mutacja wyszła ? Większość kobiet ma mutację w którymś z tych genów.
To ta mutacja kompletnie nic nie znaczyJa mam mutacje 1298ac heterozygotyczna
Niby tak niektórzy mówią ale jak dostaje się heparynę to jakoś ciążę dziewczyny donoszą . Ja też teraz będę na heprynie i zobaczymy ..Jakaś przyczyna musi być tych poronień ...To ta mutacja kompletnie nic nie znaczy
prawie 90 % osób ma mutację w którymś z tych wariantów AC lub CT. Twoja jest najlżejszą opcją i na pewno nie jest wskazaniem do heparyny ani przyczyną poronień. Heparyna pomaga na problemy zakrzepowe które wynikają z innych mutacji, które zapewne u tych dziewczyn występują.Niby tak niektórzy mówią ale jak dostaje się heparynę to jakoś ciążę dziewczyny donoszą . Ja też teraz będę na heprynie i zobaczymy ..Jakaś przyczyna musi być tych poronień ...
Z czego czytam to z moją mutacja też biorą heparynę niektóre dzieczyny więc każdy lekarz inaczej mówi ..prawie 90 % osób ma mutację w którymś z tych wariantów AC lub CT. Twoja jest najlżejszą opcją i na pewno nie jest wskazaniem do heparyny ani przyczyną poronień. Heparyna pomaga na problemy zakrzepowe które wynikają z innych mutacji, które zapewne u tych dziewczyn występują.
Skończyłam właśnie pisać pracę magisterską o tej mutacji na WUMie i przeanalizowałam dziesiątki badań.Z czego czytam to z moją mutacja też biorą heparynę niektóre dzieczyny więc każdy lekarz inaczej mówi ..
Mi lekarz da ... I innym też dają na tą mutacje właśnie ... Ale ciekawe jakie są przyczyny tych poronień skoro w niektórych badaniach co się bada płód wychodzi że dziecko jest zdrowe a się roni ...Skończyłam właśnie pisać pracę magisterską o tej mutacji na WUMie i przeanalizowałam dziesiątki badań.Żaden lekarz na pewno nie da na tę mutację heparyny. Daje ją osobom, które są po kilku poronieniach jak sama napisałaś. Bo heparyna na poronienia często pomaga, ale ich przyczyną jest co innego niż ta mutacja.
Lekarze dadzą to kobiecie po poronieniach nawykowych niezależnie od tej mutacjiMi lekarz da ... I innym też dają na tą mutacje właśnie ... Ale ciekawe jakie są przyczyny tych poronień skoro w niektórych badaniach co się bada płód wychodzi że dziecko jest zdrowe a się roni ...