Kaamilaaa
Fanka BB :)
Czemu ? [emoji57] to sie tak tylko wydaje ze sie nie przyzwyczaisz itd [emoji6] po kilku dniach juz się ma wprawe [emoji57][emoji6]U mnie z tym mierzeniem to średnio :/ nie mogę się zmobilizować coś![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czemu ? [emoji57] to sie tak tylko wydaje ze sie nie przyzwyczaisz itd [emoji6] po kilku dniach juz się ma wprawe [emoji57][emoji6]U mnie z tym mierzeniem to średnio :/ nie mogę się zmobilizować coś![]()
Chyba zbyt dużej dyscypliny to by ode mnie wymagało [emoji14]Czemu ? [emoji57] to sie tak tylko wydaje ze sie nie przyzwyczaisz itd [emoji6] po kilku dniach juz się ma wprawe [emoji57][emoji6]
Rob jutro ze mna z ranaKupilam te testy w aptece DOZ ale mnie będą teraz kusić
Ja właśnie bym chciała zrobicA robiliście dziewczyny badanie na poziom kwasu foliowego ? Zastanawiam się czy nie zrobić jaki to koszt ?
Ja zrobię za 2 tyg jak będę robiła te tarczycowe moje badaniaJa właśnie bym chciała zrobic
Jak testy są w domu to już przepadłaś, a jak jeszcze są one w ilości kilku sztuk to po tobie [emoji23]Kupilam te testy w aptece DOZ ale mnie będą teraz kusić
Po @ czy po owu?A jak zrobię około 8-9 dni po to będzie niemiarodajne ?
Po owulacji [emoji4]Po @ czy po owu?
Mysle ze nie bylo by tak źle [emoji6] serio wystarczy kilka dni i juz masz zakodowane w glowie ze trzeba zmierzyc przed wstaniem [emoji6]Chyba zbyt dużej dyscypliny to by ode mnie wymagało [emoji14]
A jak mierzysz ?Mysle ze nie bylo by tak źle [emoji6] serio wystarczy kilka dni i juz masz zakodowane w glowie ze trzeba zmierzyc przed wstaniem [emoji6]
Ja to w sumie wyłączam budzik, mierze na spiocha, zapisuje wynik w apce i ide dalej spać [emoji28]