Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tak mialam najpier brazowe plamienie potem sie rozkrecilo.ale u ciebie moze byc inaczej.póki sie nie rozkreci@ to trzeba miec nadzoeje ze to nie@ trzymam kciukiHej dziewczyny powinnam jutro dostać @ ale zaczął mnie dziś boleć brzuch wiec założyłam podpaske i zauważyłam że mam jakieś czysto brązowe plamienia.. czy któraś tak miała? Zastanawiam się czy to początek @ ale nigdy brązowymi plamieniami się nie zaczynało u mnie![]()
Ogolnie to ja kocham TROJMIASTOmoglabym tam mieszkacu mnie dzis mrozno caly dzien.ale sloneczko poprawia humor.az chce sie zyć he heWitajcie Dziewczyny, u mnie 16 dc, 4 dpo.
Dzisiaj w Trójmieście piękna pogoda [emoji7] aż żyć się chce. Świeci piękne słońce, dookoła biało od śniegu, temperatura znośna - obecnie minus 3. Zaliczyłam godzinny spacer po plaży i czuję się pełna energii. Postanowiłam, że od następnego cyklu nie będę już chodzić na monitoring ani robić testów owu. Przez to niepotrzebnie się nakręcam. A jaka pogoda u Was? Jak Wam mija poniedziałek?[emoji4]
@Migdalove, jak Twoja podopieczna?![]()
A czy drożność będziesz miała w znieczuleniu ogólnym? Też mnie to czeka.
Hej dziewczyny powinnam jutro dostać @ ale zaczął mnie dziś boleć brzuch wiec założyłam podpaske i zauważyłam że mam jakieś czysto brązowe plamienia.. czy któraś tak miała? Zastanawiam się czy to początek @ ale nigdy brązowymi plamieniami się nie zaczynało u mnie![]()