Ilma
Fanka BB :)
Też o tym czytałam dlatego mam jeszcze cicha nadzieje , ze @ nie przyjdzie , podejrzewam, że dowiem się jutro jak to będzie. Jak nic więcej oprócz plamień nie będzie to zrobię test w czwartek![]()
Powodzenia, trzymam kciuki za ciążę :-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też o tym czytałam dlatego mam jeszcze cicha nadzieje , ze @ nie przyjdzie , podejrzewam, że dowiem się jutro jak to będzie. Jak nic więcej oprócz plamień nie będzie to zrobię test w czwartek![]()
Źle zrozumiałamoby to była ciąża, a nie @
Powodzenia, trzymam kciuki za ciążę :-)
Również trzymam kciukiMocno trzymam kciuki, zarówno za Ciebie jak i za siebie. Chociaż coraz bardziej czuje ze nadciąga... moje zachowanietypowy PSM, prawie gryzę [emoji23][emoji23][emoji23]
Z drugiej strony piersi twarde i bardzo jędrne, aż za bardzo.
Ciężko cokolwiek stwierdzić, bo to mój drugi cykl z progesteron i nie wiem właściwie jak się zachowuje mój organizm. ![]()

Dzięki wielkie! Bardzo na to liczę, 4 miesiące temu byłam w ciąży biochemicznej. Test był pozytywny, okresu nie było. Ginekolog nic nie widział na usg. W 40 dc dostałam normalnego okresu i było po ciąży. Eh
Co Waszym zdaniem jest bardziej wiarygodne temperatura czy testy owulacyjne? Tak jak już pisałam w pierwsza ciąże zaszłam mierząc temperaturę. Teraz próbuje z testami i progesteronem. Tak zaleciła moja gin ze względu na słabe wyniki w fazie lutealnej. Qq
Z tego co mi ginekolog kiedyś powiedziała to jedynym 100% potwierdzeniem owulacji jest ciąża ;p
Monitoring w odpowiednich dniach cyklu jest najbardziej miarodajny...
Dzięki wielkie! Bardzo na to liczę, 4 miesiące temu byłam w ciąży biochemicznej. Test był pozytywny, okresu nie było. Ginekolog nic nie widział na usg. W 40 dc dostałam normalnego okresu i było po ciąży. Eh
Co Waszym zdaniem jest bardziej wiarygodne temperatura czy testy owulacyjne? Tak jak już pisałam w pierwsza ciąże zaszłam mierząc temperaturę. Teraz próbuje z testami i progesteronem. Tak zaleciła moja gin ze względu na słabe wyniki w fazie lutealnej. Qq
Hej dziewczyny witam was po dłuższej nieobecnościjakoś nie miałam weny zeby pisać... Cały czas czekam na @ już czuję, że mi się zbiera ale jeszcze ma parę dni na przyjście... Czemu to tak długo trwa... ;(