• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej! Okresu nadal nie ma, załamuje mnie to. Nie wiem czy się rejestrować na nfz do ginekologa, czy jest w ogóle sens skoro i tak mówił, że z tą tarczycą to już prywatnie. A jeśli chociaż z tym opóźnieniem to też ciekawe kiedy będę miała wizytę.
Kurcze :( myślałam, że kilka dni i dostaniesz, a duphaston jeszcze bierzesz czy już odstawiałas ? Po odstawieniu dupka powinien tak do 5 dni wystąpić

Czekam teraz na telefon z rejestracji, bo jak dzwoniłam to miałam pacjentkę na ktg. W ogóle dzisiaj śniło mi się, że miałam dzieciątko. Nie spodziewałam się, że aż tak będę świrować...
Też czasami śnią mi się pierdoły przez to, że o tym myślimy ! Będzie dobrze, musi być [emoji4] wyluzuj kochana trochę przestań cały czas myśleć o ciąży jako o priorytecie życiowym ;) ja tak zrobiłam i zaraz byłam w ciąży, nie liczyłam, nie sprawdzałam i groszek się pojawił ;) fakt, że niestety straciłam :(

Ja chyba jestem odmieńcem, bo w czasie @ zawsze więcej piszę a jak zbliżają się dni płodne to wtedy milczę. ;) Powoli wraca mi humor, dzwonił narzeczony, kierownik okazał się wyrozumiały, aż jestem w szoku. Jak usłyszał, że chcę się zwolnić, to kazał mi trochę odpocząć, pójść do lekarza a nie myśleć o zwolnieniu bo ma nadzieje na dalszą współpracę. Mam nadzieję, że albo to po prostu ciążą jakimś cudem albo, że to taki jednorazowy wybryk organizmu i jak dostanę @ to wszystko minie.
No widzisz ;) trzeba wierzyć, że jakoś wszystko do przodu pójdzie [emoji4]

Nie wiem czy brać to pod uwagę ale na piersiach, dokładnie na brodawkach pojawiły się takie grudki, takie grudki pojawiły się u mnie bardzo szybko w pierwszej ciąży, do tego brodawki zmieniły kolor. I to już nie jest moja wyobraźnia. :D

Nie wiem czy brać to pod uwagę ale na piersiach, dokładnie na brodawkach pojawiły się takie grudki, takie grudki pojawiły się u mnie bardzo szybko w pierwszej ciąży, do tego brodawki zmieniły kolor. I to już nie jest moja wyobraźnia. :D
Test albo beta [emoji23]ale Ty już kiedyś pisałaś że u CB testy kupne są mało wiarygodne

reklama
Idźże babo na tą betę bo ileż mogę Was z ukrycia podglądać? [emoji14] te grudki to mogą być gruczoły montgomery'ego. Jak beta wyjdzie negatywna, to prolaktynę zbadaj.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry