Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Początki zawsze są stresujące. Dziecko nie zna Ciebie A Ty jego. Jednak jak już się poznacie to będzie super [emoji5]. Grunt że praca Ci się podoba i chętnie do niej jedziesz [emoji5]. Powodzenia w dzisiejszym dniu i w kolejnych [emoji5].Dziewczyny, wybaczcie, że dopiero teraz piszę ale po powrocie do domu jeszcze musieliśmy pojechać do miasta i po prostu nie miałam kiedy nawet usiąść i odpisać. Tabelkę też jutro Wam ogarnę.
A jak w pracy... No super.Oczywiście na początku czułam taką jakby barierę, bo obce dziecko, nowa sytuacja ale przełamuje lody. Jest cudownym dzieciaczkiem. [emoji813] Pewnie nie raz da mi w kość ale to nic, przecież to tylko dziecko.
Dzisiaj wyszły jej dwa kolejne ząbki, więc co za tym idzie trochę marudziła już pod koniec i nie ma zasnąć przy drugiej drzemce. Ciekawe jak będzie jutro, bo jutro już będę sama z małą. Więc trzymajcie za nas kciuki.
A teraz już idę spać, bo pobudka o 5 rano. [emoji23] Dobranoc! [emoji8]
Ja 8 marca 2015 roku zobaczyłam dwie kreseczki. Dla mnie to szczególny dzień [emoji5]. Życzę aby i dla Ciebie był szczęśliwy [emoji5]. Przesyłam fluidy ciążowe[emoji5].witam wszystkichdziś 17 dc i teoretycznie 4dni po owu na razie nic się u mnie nie dzieje poza tymi moimi piersiami bola jak cholera dziś bez stanika chodze bo nie da rady inaczej z tego wnioskuje ze progesteron rosnie a to już cos
czekam do 8 marca i testujemy tzymam kciuki za inne testujące w tych dniach oby nam wszystkim wyszly 2 kreseczki i oby nas pozarazaly ciaza
![]()
Przykro mi. Dobrze że masz plan, zajmiesz głowę to może pomoże to w staraniach [emoji5]. Chodzi mi o to że wyluzujesz [emoji5]
Dokładnie![]()
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Konieczne w następnym cyklu nam się uda!Przykro mi .fajny plan na aktywnosc.wiesz nastepny cykl bedzie nasz.trzymam kciuki
Początek 10 tygodnia 2 ciąży a już taki brzuch?
Możliwe? Czy raczej moje zwidy
Jak to.jest ?
Piękne są te Wasze brzuszki !!Możliwe. To mój. Też druga ciąża. 4 lata po pierwszej ciąży.![]()
![]()
![]()
![]()