Ann89
Fanka BB :)
U mnie jest tak że bol po bokach oznacza @, przy ciazach czułam ból całych i swędzenie sutków [emoji12]Hej dziewczyny ile przed okresem lub ciąża bolały was piersi zwiastujące bardziej ciążę i niż okres . Ja za tydzień testuje ..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie jest tak że bol po bokach oznacza @, przy ciazach czułam ból całych i swędzenie sutków [emoji12]Hej dziewczyny ile przed okresem lub ciąża bolały was piersi zwiastujące bardziej ciążę i niż okres . Ja za tydzień testuje ..
U mnie też @ powinna najpóźniej dziś być a nawet plamienia nie ma, temperatura nie spada i się martwić zaczynam, bo u mnie to na pewno nie ciąża. Tobie życzę oczywiście, żeby przyczyną braku @ był upragniony dzidziuś.Już myślałam, że dziś przyjdzie @ ale nadal cisza. Ale mam taki ból w środku [emoji20] takie kłucie na spojeniu łonowym [emoji20]
U mnie też @ powinna najpóźniej dziś być a nawet plamienia nie ma, temperatura nie spada i się martwić zaczynam, bo u mnie to na pewno nie ciąża. Tobie życzę oczywiście, żeby przyczyną braku @ był upragniony dzidziuś.
Bo ten miesiąc nie było przytulanek w okolicy owu. Tylko 9-10 dnia cyklu.A Wy się nie staraliście? Dlaczego uważasz, że u Was na bank to nie ciąża?
Może to starczyłoBo ten miesiąc nie było przytulanek w okolicy owu. Tylko 9-10 dnia cyklu.
Ja tu się doszukuje objawów a i tak pewnie nic z tego i się zawiodę z tydzień ;((zbyt piękne by tak szybko by się miło udaćU mnie jest tak że bol po bokach oznacza @, przy ciazach czułam ból całych i swędzenie sutków [emoji12]
U mnie się sprawdziło ;P stosunek 3 dni przed owu (monitoring) i będzie dziewczynlaMoże to starczyłoponoć dziewczynki ,,robi się`` przed owulacją [emoji12] trzymam kciuki
3mam kciuki by @ nie przyszla i by byla to ciazaU mnie wg Apki pokazuje że starania były w dzien owu, ale wg temp były dwa dni wcześniejwięc kto wie co tam zmajstrowaliśmy. Teraz dzien spóźnienia z @ i ból na dole, nawet pod podbrzuszem, ciężkie piersi.
Cześć Kasiula!!! Miałam Cię wywoływać już:* co tam kochana?3mam kciuki by @ nie przyszla i by byla to ciaza![]()