agrafka07
Fanka BB :)
Wątpię ze będę testować.. @ na pewno przyjdzie- znam ten ból
Mnie 2 dni przed terminem @ też bolał brzuch zupełnie, jak na @. Tego dnia też plamiłam. Następnego dnia wszystko minęło i utrzymuje się tak do dziś.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wątpię ze będę testować.. @ na pewno przyjdzie- znam ten ból
A kiedy przypada ci owu przy tak krótkich cyklach ?Dokladnie[emoji3] Tez mam zazwyczaj takie cykle 24-29dni najczęściej 26 przy staraniach to super ale jak sie nie staralismy to czasem mialam wrazenie ze mam @ na okrągło [emoji23] a teraz sie tak ciaaaagnie ten czas od @ do @[emoji57]
@IrenaX No dokładnie. Lekarz zapewne powie Ci,że to się zdarza, że po pierwszym nie ma sensu robić badań. Tylko od Ciebie zależy czy i jakie badania zrobisz.To jest twoja decyzja czy robisz badania czy też nienie ukrywajmy 99% tych badań jest płatnych więc skierowanie od lekarza nie jest ci potrzebne
![]()
Przy cyklach 26-27-28 dniowych owu wypada mi miedzy 13 a 17 dc, przy tych krotszych (24-25) nie wiem bo wtedy jeszcze nie mierzylam temperaturyA kiedy przypada ci owu przy tak krótkich cyklach ?
Ja owu najprawdopodobniej miałam w 11 dc ciekawe wiec jestem, w którym dc będzie @ [emoji848] euthyrox chyba pożądnie skróci mi cykle...Przy cyklach 26-27-28 dniowych owu wypada mi miedzy 13 a 17 dc, przy tych krotszych (24-25) nie wiem bo wtedy jeszcze nie mierzylam temperatury
Ja doskonale o tym wiem. Tylko chodzi mi o to, ze jak lekarz powie żebym nie robiła badań bo to było jednorazowe itd. ... to co wtedy? Słuchać go, czy jednak zrobic te badania bynajmniej dla siebie.To jest twoja decyzja czy robisz badania czy też nienie ukrywajmy 99% tych badań jest płatnych więc skierowanie od lekarza nie jest ci potrzebne
![]()
Ja obstawiam ze w tym cyklu owu byla właśnie wcześniej i moze @ przyjsc wczeniej ale pewna nie jestem bo teraz nie mierze temperatury, moge tylko przypuszczac ze owu u mnie byla w 10dc.. mialam bardzo mocne klucia jajnika i jak nigdy bardzo duzo śluzu płodnego [emoji848]Ja owu najprawdopodobniej miałam w 11 dc ciekawe wiec jestem, w którym dc będzie @ [emoji848] euthyrox chyba pożądnie skróci mi cykle...
Masz podobnie jak ja. Tez mam cykle srednio co 27 dni. Raz na jakiś czas zdarzają się tez krótsze lub dłuższePrzy cyklach 26-27-28 dniowych owu wypada mi miedzy 13 a 17 dc, przy tych krotszych (24-25) nie wiem bo wtedy jeszcze nie mierzylam temperatury
Jeżeli chcesz i masz pieniądze to rób [emoji4] doskonale wiemy, że każda jest inna, jednej się uda, a drugiej nie, nie mamy na to żadnego wpływu, ja wśród znajomoch nie znam osoby, która by poroniła 2 razy pod rząd, a tu na forum jest takich osób mnóstwo więc różnie to jest niestety...Ja doskonale o tym wiem. Tylko chodzi mi o to, ze jak lekarz powie żebym nie robiła badań bo to było jednorazowe itd. ... to co wtedy? Słuchać go, czy jednak zrobic te badania bynajmniej dla siebie.
Mam koleżankę która poroniła w 11 tygodniu i ten sam lekarz nic jej nie zalecił. Nie robiła badań, w 5cs po zabiegu zaszła i urodziła zdrowe dziecko.
Wiem, ze to moja decyzja czy zrobie czy nie, ale tez nie chciałabym podważać decyzji lekarza.
Ale tak czy inaczej ja bym chciala zrobic choć te podstawowe badania, przynajmniej by mieć czyste sumienie...![]()
Podobno może tak skrócić, a raczej wyregulowaćJa obstawiam ze w tym cyklu owu byla właśnie wcześniej i moze @ przyjsc wczeniej ale pewna nie jestem bo teraz nie mierze temperatury, moge tylko przypuszczac ze owu u mnie byla w 10dc.. mialam bardzo mocne klucia jajnika i jak nigdy bardzo duzo śluzu płodnego [emoji848]
Hmm no zobacze co to bedzie za kilka dni bo dzis juz 18dc, brzuch juz zaczyna bolec jak na @ [emoji14]
A to euthyrox moze tak skrocic cykl ? [emoji848]
Kurde tak sobie myślę dzis ile to badan w przyszlym miesiącu przede mną caly czas nastawiona ze no badania jak badania zrobi sie i bedzie wiadomo co i jak tak teraz dopada mnie jakiś strach ze cos zlego w nich wyjdzie [emoji849]