paulina1994
Fanka BB :)
Ja przy wysokiej prolaktynie normalnie miesiączki miałam jedynie co to kilka dni przed pojawiały się plamieniaWysoka prolaktyna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja przy wysokiej prolaktynie normalnie miesiączki miałam jedynie co to kilka dni przed pojawiały się plamieniaWysoka prolaktyna
Tego salfazinu fajnie jakby sobie zrobił 3 miesiaczną kuracje, wiec juz moze zacząćTeraz się nie staramy, ale wracamy do starań myślę, że od października [emoji4] w sumie dobrze by było żeby miał już jakąś kumulację witamin [emoji4] a magnez dla mnie ? Myślisz że można brać czy czy lepiej bez badania poziomu magnezu nie łykać ?
O widzisz nie zauważyłam pierwszego postaJeśli mąż nie ma potwierdzonych powaznych problemów z jakością nasienia, to polecam Salfazin, mój to brał tak "zapobiegawczo". Głównie w tym preparacie chodzi o cynk, ktory najogólniej mówiąc pomaga utrzymać płodnosc ba dobrym poziomie i korzystnie wpływa na jakość i ilość plemników
Do tego ma tez wit C,A,E i chyba B6. Jest tani a naprawdę dobry, mysle ze.od tego mozna zacząć
Jeśli chodzi o.magnez to ja zawsze i ciężarnym.i nieciężarnym polecam Maglek B6, zarejstrowany jako lek a nie suplement, dobra dawka, wystarczy brać dwie tabletki dziennie, a nie jak w przypadku np Magne(ktory tez jest lekiem) 5 tabletek [emoji14] w inne magnezy-suplementy nie wierzeale.to takie moje zdanie.
Miałam dokładnie tak samo> Bromergon mi pomógł, tyle, że ja się po nim czułam dobrze, a w zasadzie nie czułam zupełnie różnicy w samopoczuciu podczas jego stosowaniaJa przy wysokiej prolaktynie normalnie miesiączki miałam jedynie co to kilka dni przed pojawiały się plamienia
Ja kilka pierwszych dni czułam się źle, później było ok [emoji4]Miałam dokładnie tak samo> Bromergon mi pomógł, tyle, że ja się po nim czułam dobrze, a w zasadzie nie czułam zupełnie różnicy w samopoczuciu podczas jego stosowania
Dziewczyny jak idę powtórzyć badania tarczycowe naczco to mam wziąć euthyrox czy dopiero po pobraniu krwi ?
Dzięki [emoji4]Dopiero po pobraniu krwi