Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To już spore. Ja mam maluchy i obawy jak sobie poradzę. Ale zawsze chciałam małą różnicę![]()
U mnie jeśli uda się szybko zajść to będzie już 6lat roznicyZ perspektywy czasu twierdzę, że mała różnica czasu jest o wiele lepsza. Niby miedzy moimi sa 3 lata, a nie maja za wiele wspolnego. Starszy juz ma inne zainteresowania niż maluch.
I codziennie bójki [emoji33][emoji33][emoji33]
Mi na początku ciazy wyszedł ten owulacyjny bardzo mocno tzn dwie mocne krechy ale podobno nie ma regułyU mnie tak jest cały czas. A cień kreski widzę i tak [emoji23]
Mi na początku ciazy wyszedł ten owulacyjny bardzo mocno tzn dwie mocne krechy ale podobno nie ma regułyzrób betę to będziesz miała pewnosc
Ja raczej też staram się dostarczać potrzebne rzeczy z diety, ale jakoś w przypadku ciąży wolałbym nie eksperymentować [emoji6] ale kupiłam witaminy tylko te które rzeczywiście są zalecane przed PTG przed ciążą [emoji4] niestety fakt jest taki, że nie zawsze możemy pozwolić sobie na zdrową zbilansowana dietę, mój mąż jest cały dzień poza domem i staram się robić mu kanapki, w których ma warzywa, ale nie ukrywajmy to jednak kanapki, w nie pełnowartościowy posiłek więc czasami musimy wybierać mniejsze złoHej! Ale szalejecie z tymi postami, nie da rady Was nadrobić [emoji14]
Z tego co zapamiętałam, a jest tego niewiele [emoji14]
Sama na wesele zapraszałam z dziećmi, bo zdaję sobie sprawę, że nie każdy ma z kim zostawić. I czasem takie maluszki, że nawet nie ma za bardzo jak. U nas był mojego Męża brat cioteczny z dwumiesięczną córką, praktycznie całe wesele przespała w wózku. Dzieci na wesela nie zabieram, bo lubię się pobawić i nie chcę ganiać za dziećmi. Raz wzięłam półrocznego synka, bo takiego malebstwa bym nie zostawiła. Tym bardziej, że to było 200km stąd. Ale mieliśmy pokój i pojechała z nami Teściowa, która z nim została w nocy.
@paulina1994, piwko nie jest złe. Ma wiele wartości. Ogólnie alkohol w umiarze działa na nas dobrze. W końcu abstynenci żyją krócej
Co do witamin to często te, które mają zbiory różnych, mają też sporo niepotrzebnych dodatków. Kiedyś nawet czytałam co sprzyja nowotworom i jeden z pkt był, że właśnie multiwitaminy. Co mnie w sumie trochę zdziwiło. Ja jestem ogóle antytabletkowa i w żadnej ciąży nic nie łykałam.
Co do podpasek i tamponów to zdecydowanie podpaski. Może tampony bardziej komfortowe, ale mniej zdrowe. A ja na punkcie zdrowia mam fioła
U mnie 24dc. I czekam z niecierpliwością. Euforia miesza się ze strachem
nic straconego! przegladalam wczoraj na OvuFriend wykresy innych dziewczyn i naprawde napawaja nadzieją. Ja jestem zdania ze poki nie ma @ jest nadzieja i ona powinna umierac ostatniaTemp. spadła - 36,89 ból jak na @ coraz wiekszy wiec albo jeszcze dziś bedzie 1dc albo najpóźniej jutro.
ja tylko tampony.. jedynie na dni w ktorych plamie a zazwyczaj dzieje sie to tylko po siusiu uzywam podpasek.Dziewczyny, a co preferujecie podczas @ tampony, czy podpaski ?
Potwierdzam. Jestem tego zywym przykladem a kiedy gin potwierdzil ciaze 8tydz i 3 dzien nie robilam wiecej testow a szkoda.. teraz ciekawosc mnie zżera.Mojej przyjaciółce w ciąży wogole nie wychodziły [emoji14]