Mamulkakubusia
Fanka BB :)
Łysieje ! Włosy mi wypaduja garściami...
Co mogę stosować żeby się to poprawiło?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
HejDziewczyny, co do tabelki to poaktualizowałam to co pamiętałam, lub było od 138 strony na wątku. W razie czego zerknijcie na swoje dane i napiszcie mi co wam pozmieniać. Kogo dopisać?![]()
Ponoć super działają kosmetyki serii JantarŁysieje ! Włosy mi wypaduja garściami...
Zrobione.Hejbardzo mi się tu podoba, więc dopisz i mnie:
@Asieeek
Asia, 32, Toruń
Data następnej @: 7.03.
Cykl starań: 2
Dzieci: 0
Ja mam z tym problem cały czas stosowalam wszystko maści kremy tabletki.. i nic.. a teraz.to.już wgl nie wiem jak.się tego pozbyćW ogóle od paru dni tak mnie wypryszczyło, że szok. Dziwię się, że tak wcześnie już... Zawsze max 3 dni przed @ pryszcze się pojawiały a to już koło 14dc wyszło parę, teraz tego cholerstwa jest jeszcze więcej. No nic, jakoś wytrzymam.Zostało 11 dni do terminu @ .
To w takim razie najlepiej udać się do trychologa.Ja mam z tym problem cały czas stosowalam wszystko maści kremy tabletki.. i nic.. a teraz.to.już wgl nie wiem jak.się tego pozbyć
Powiem szczerze ze pierwszy raz o takim czymś słyszę..To w takim razie najlepiej udać się do trychologa.