martoosia04
Fanka BB :)
Dwa dni przed spodziewanym okresem. Ale mi się ręce trzesą.
Ale super!!! Brawo! Gratuluję! Proszę nas zarażać tu teraz pyłem ciążowym!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dwa dni przed spodziewanym okresem. Ale mi się ręce trzesą.
Moje gratulacje [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Dwa dni przed spodziewanym okresem. Ale mi się ręce trzesą.
Haha ja już mam prawie taki sam, a u mnie 22 tc [emoji14]No malutka będzie [emoji7][emoji23] to mój brzuch w 36+2 [emoji23] także śmiech na sali mieć taki brzuch w 9 miesiącu [emoji23]Zobacz załącznik 881912
Przerwalas zla passeDwa dni przed spodziewanym okresem. Ale mi się ręce trzesą.
Mocno zaciskam@Mujer gratuluję!
A ja tymczasem proszę dziś o trzymanie kciuków o 19.00 bo mam pierwszą wizytę! Liczę na serducho. A w niedzielę świętujemy z najbliższą rodziną naszą pierwszą rocznicę ślubu i mam nadzieję przekazać dobrą nowinę.![]()
Kurka Daga super wiesciHaha ja już mam prawie taki sam, a u mnie 22 tc [emoji14]
Tak.orzy okazji, pochwale sie-wczoraj byłam na połówkowych, potwierdzona dziewczynka na 100%i wszystko ma na swoim miejscu
![]()
Haha ja już mam prawie taki sam, a u mnie 22 tc [emoji14]
Tak.orzy okazji, pochwale sie-wczoraj byłam na połówkowych, potwierdzona dziewczynka na 100%i wszystko ma na swoim miejscu
![]()
GratulacjeDwa dni przed spodziewanym okresem. Ale mi się ręce trzesą.
Ale masz super sexi brzuszekNo malutka będzie [emoji7][emoji23] to mój brzuch w 36+2 [emoji23] także śmiech na sali mieć taki brzuch w 9 miesiącu [emoji23]Zobacz załącznik 881912
Super gratuluję ! [emoji7]Dwa dni przed spodziewanym okresem. Ale mi się ręce trzesą.