agrafka07
Fanka BB :)
Wiesz jak by ciemnialo to spoko ale ja wczoraj mialam ciemniejsza a dzis jasniejsza co dla mnie doac dziwne.
No to jeśli już po owu to działaliście w dobrym momencie więc wszystko jest na plus. Szybciej będzie można testować.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz jak by ciemnialo to spoko ale ja wczoraj mialam ciemniejsza a dzis jasniejsza co dla mnie doac dziwne.
Hej! Ale naskrobalyście....
U mnie 14 dc i test owu wygląda tak:
Zobacz załącznik 881810
 no to już chyba pozytyw i nawet tak książkowo w 14 dc
![]()
Dwa dni przed spodziewanym okresem. Ale mi się ręce trzesą.
No malutka będzie [emoji7][emoji23] to mój brzuch w 36+2 [emoji23] także śmiech na sali mieć taki brzuch w 9 miesiącu [emoji23]Zobacz załącznik 881912
@Mujer gratuluję!
A ja tymczasem proszę dziś o trzymanie kciuków o 19.00 bo mam pierwszą wizytę! Liczę na serducho. A w niedzielę świętujemy z najbliższą rodziną naszą pierwszą rocznicę ślubu i mam nadzieję przekazać dobrą nowinę.![]()
Haha ja już mam prawie taki sam, a u mnie 22 tc [emoji14]
Tak.orzy okazji, pochwale sie-wczoraj byłam na połówkowych, potwierdzona dziewczynka na 100%i wszystko ma na swoim miejscu
![]()
@Mujer gratuluję :-)
@KatiNails @Dagaa11 @piorunem jakie śliczne brzuszki ;-)
U mnie dziś 30 dc, @ spóźnia się 1 dzień, kilka dni po owu bolały mnie piersi potem przestały a od wczoraj znów lekko pobolewaja i czuję takie dziwne mrowienie i od trzech dni rano mam mdłości a temperatura cały czas na wyższym poziomie waha się ale nie spada, brzuch trochę pobolewa i czasem czuję Kłucie w jajniku z którego była owu... W niedzielę tak mocno mnie zakul że aż mnie zgielo i ból trwał ok 20 sekund, dziś 15 dpo... I nawet nie wysypalo mnie jak zawsze przed @.... Jak jutro rano temperatura nie spadnie to zatestuje zaraz jadę na zakupy to odrazu kupię test
Powodzenia! Owocnych szaleństwA ja od dzisiaj już bez wkładki! Mam zielone światło![]()
A co to za testy?@Kasienka3b takie upaly sa moze zbyt duzo wypilas przed testem i mocz bardziej rozcienczony. Testuj testuj.
Mnie kurde kusi jednak kupic 1 paczke testow DL.
Powodzenia! Owocnych szaleństw
No niby tak ale dziwi mnie to ze owulacja byla by tak szybko.No to jeśli już po owu to działaliście w dobrym momencie więc wszystko jest na plus. Szybciej będzie można testować.![]()
Kochana wlasnie pilnuje sie ze 2h przed zrobieniem testu malo pije wiec to raczej nie to. Jutro sie okaze jak zrobie test.@Kasienka3b takie upaly sa moze zbyt duzo wypilas przed testem i mocz bardziej rozcienczony. Testuj testuj.
Mnie kurde kusi jednak kupic 1 paczke testow DL.
Pewnie chodzi o Domowe Laboratorium.A co to za testy?![]()
No faktycznie.Pewnie chodzi o Domowe Laboratorium.