Dagaa11
Fanka BB :)
Hmm ja widze tak jakby białą kreskę... Miałam tak na wielu testach po wyschniciu, ale trzymam kciuki!Dziewczyny widzicie tu cos? Zobacz załącznik 883174
Czy po prostu ja juz mam jakies urojenia ? [emoji848]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hmm ja widze tak jakby białą kreskę... Miałam tak na wielu testach po wyschniciu, ale trzymam kciuki!Dziewczyny widzicie tu cos? Zobacz załącznik 883174
idź na bete. bedziesz wiedziec juz dzisNa zdjeciu az tak tego nie widac na zywo lepiej [emoji848]
No nic pewnie znow wadliwy test
Poczekam do piątku i zatestuje znowu
Mi sie to pojawilo od razu, w zeszłym cyklu bylo tak samo [emoji848]Hmm ja widze tak jakby białą kreskę... Miałam tak na wielu testach po wyschniciu, ale trzymam kciuki!
Na bete nie zamierzam chodzic [emoji6]idź na bete. bedziesz wiedziec juz dzis![]()
widzę delikatny cien kreski. powtarzaj kochana jutro. albo beta :Dziewczyny widzicie tu cos? Zobacz załącznik 883174
No to OkKrwawienie po zabiegu nie jest miesiączką [emoji4] dopiero kolejne naturalne krwawienie jest miesiączką, więc czekasz na 1@ [emoji4]
Powiem Ci Kochana, ze od jakiegoś czasu zle sypiamIrenka kochana Ty spac nie możesz?
Dzialalismy wczoraj z M. Dzis test taki.. I ciezko mi ocenic czy juz te kreski są takiego samego pigmentu czy jeszcze brakuje?
Widać delikatnieDziewczyny widzicie tu cos? Zobacz załącznik 883174
Cos tam majaczyDziewczyny widzicie tu cos? Zobacz załącznik 883174