Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Myślę, że w Twoim wypadku jednak zrobienie 2 razy bety w odstępie 48 godzin jest wskazane. Moim.zdaniem, jeśli ciąża jest, to jednak kreska powinna choć odrobinę ciemnieć...Robiłam dziś test pepino. Kreska słaba ale jest. 3 dni spóźnienia i nadal slaba? Nie powinna być mocniejsza?
Nam Kochanamam identcznie. i praca na hali z 50 stopni i zawistn baby ktore ciagle obgaduja za plecami a nieraz nie zauwaza i uslyszy sie conieco.
Mam nadzieje ze uda Ci sie sprawnie tym razem zajsc w ciaze.
Jesli chodzi sie prywatnie to badania tak samo, lekarz prywatny nie da ci skierowania na badania na nfz.Dziewczyny, zastnawia mnie kwestia badań w ciąży typu morfologia, toksoplazmoza, hiv, grupa krwi itd. Jeżeli ciązę prowadzi lekarz prywatny to te wszystkie badania też trzeba robić prywatnie czy dostaje się skierowanie do przychodni?
Dziewczyny widzicie tu cos? Zobacz załącznik 883174
Czy po prostu ja juz mam jakies urojenia ? [emoji848]
W pierwszej ciąży nie chodziłam to i w kolejnej nie zamierzam [emoji6] według mnie to tylko niepotrzebny stres [emoji6] za dużo sie naczytalam jak dziewczyny robily i sie stresowaly bo za maly wynik za maly przyrost itd [emoji6]
Jak beda dwie grube krechy i @ nie bedzie to dopiero po 2-3tygodniach pojde na wizytę [emoji6]
Dzięki, tak właśnie myślałam, że prywatnie nie można dostać skierowania na badania na nfz. Ale jeśli chodzi o l4 to prywatny chyba może wypisać?Jesli chodzi sie prywatnie to badania tak samo, lekarz prywatny nie da ci skierowania na badania na nfz.
Chyba ze masz jakis pakiet gdzie badania takie i takie nawet zapisane przez gina prywatnego sa za darmo.
Czesto tez dziewczyny prowadza ciaze u prywatnego i u takiego na nfz zeby wlasnie moc robic normalnie za darmo badania.
Nie wiem jak z l4 bo nigdy nie bralam [emoji6]Dzięki, tak właśnie myślałam, że prywatnie nie można dostać skierowania na badania na nfz. Ale jeśli chodzi o l4 to prywatny chyba może wypisać?
MożeDzięki, tak właśnie myślałam, że prywatnie nie można dostać skierowania na badania na nfz. Ale jeśli chodzi o l4 to prywatny chyba może wypisać?
Ja widzę cień! trzymam kciuki za mocne kreskiDziewczyny widzicie tu cos? Zobacz załącznik 883174
Czy po prostu ja juz mam jakies urojenia ? [emoji848]