Magda 2791
Fanka BB :)
@paulina1994 nic nie brałam na prolaktyne bo lekarz twierdził że nie jest źle, odrazu zapisałam się do innego ale niestety ze względu na urlopy na wizytę czekam 2,5 miesiąca.... A Tsh u mnie w labo ma normy 0,249 - 4,2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czyli TSH w porządku ? [emoji4] na prolatyne na bank dostaniesz bromergon mi po 3 tyg przyjmowania Bromergonu prolatyna z ponad 25 spadła do 7@paulina1994 nic nie brałam na prolaktyne bo lekarz twierdził że nie jest źle, odrazu zapisałam się do innego ale niestety ze względu na urlopy na wizytę czekam 2,5 miesiąca.... A Tsh u mnie w labo ma normy 0,249 - 4,2
U mnie nic złego się nie działo, a ciąża obumarła, nie miałam plamien, bólu brzucha nic kompletnie, a stało sięJa wole poczekac do wizyty, nie potrzebna mi beta po prostu [emoji6]
Uwazam ze beta to tak dla siebie tylko i ewentualnie jesli trzeba mieć beta potwierdzona ciaze u lekarza jesli np trzeba dalej brac jakies leki lub od razu brac l4 ale jeśli przed ciąża i od poczatku jest ok nic zlego sie nie dzieje to wedlug mnie nie ma co latac na bete ani do lekarza szybko [emoji6]
A miałam się pytać czy bierzecie olej z wiesiołka ? Bo nie wiem czy kupić czy jest sens, ze śluzem u mnie kiepsko, ale poprzednio też szału nie było a w ciążę szybko zaszłam, w sumie może nie zaszkodzi [emoji848]
Ja też tak robiłam, w cyklu, w ciąży jestem, ale czy od tego?Ja teraz po kazdym zbliżeniu leze oparta dupa o sciane nogi w gorze cos jak świeca i tak z 5min haha
Czyli pewnie ten wiesiołek za dużo nie pomaga, też odpuszczę, pamiętam, że brałam z dwa cykle i też poprawy nie było za dużej dlatego pytałam Was o opinie, bromergon niech ci przepisze i to szybko ! Ja w drugim cyklu przy braniu Bromergonu zaszłam w ciążę@paulina1994 mam nadzieję że dostanę i do grudnia uda mi się zajść w ciążę.... A wiesiolek też brałam od stycznia do teraz w tym cyklu nie biorę nic odpuszczam porostu i biorę się za leczenie, po wiesiołku nie widziałam dużej różnicy a ze sluzem też u mnie skromnie
Obyś nie doczekała [emoji4] oczywiście w pozytywnym słowa tego znaczeniu [emoji4]Dopiero wyszlam od alergologa. Testy skorne negatywne. 24 wrzesnia mam miec chemiczne. Mogę ich nie doczekac![]()