IrenaX
Fanka BB :)
Hmm... ale warto zapytać, może jeśli rodzinny nie da, to pójdę do gina - jest to jakieś wyjście, chociaż na te podstawowe by dali to już cośO widzisz, mi chciała zlecić i progesteron i prolaktynę ale już miałam zrobione.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hmm... ale warto zapytać, może jeśli rodzinny nie da, to pójdę do gina - jest to jakieś wyjście, chociaż na te podstawowe by dali to już cośO widzisz, mi chciała zlecić i progesteron i prolaktynę ale już miałam zrobione.
To lista jakie zleca badania u mnie rodzinny.W wykazie bynajmjiej tego nie byłou mnie napewno hormonalnych nie zlecają
może masz fajna dr
![]()
Niektórzy lekarze oburzają się jak pacjentka sama prosi o skierowanie na jakieś badanie.Hmm... ale warto zapytać, może jeśli rodzinny nie da, to pójdę do gina - jest to jakieś wyjście, chociaż na te podstawowe by dali to już coś
Nie badał. Wiem właśnie, że będę musiała się wybrać do lekarza...U nas identycznie [emoji849] teraz juz powoli spada i sie zachmurzylo, moze popada choc znajac moje szczęście "przejdzie bokiem" [emoji849]To juz dość krotkie i slabe masz te @ ? Gin badał endometrium ?
Oo to sporo tych badań u ciebie zlecają u nas nie ma nawet takiej opcji niestetyTo lista jakie zleca badania u mnie rodzinny.
![]()
Ale dostać się do niej to masakra.Oo to sporo tych badań u ciebie zlecają u nas nie ma nawet takiej opcji niestety![]()
U nas identycznie [emoji849] teraz juz powoli spada i sie zachmurzylo, moze popada choc znajac moje szczęście "przejdzie bokiem" [emoji849]To juz dość krotkie i slabe masz te @ ? Gin badał endometrium ?

U nas to trzeba iść już najlepiej o 6 lub 7 rano w kolejce stanąć (zazwyczaj jestem siódma - dziesiąta w kolejce). Babka otwiera rejestracje o 8 i zaczyna się. No i wiadomo, że wizyta wtedy albo za dwie lub trzy godziny albo jak ma na po południe to po południu.Ja się przeprowadziłam i mam problem dostać się gdziekolwiek do przychodni wszędzie mówią że nie ma miejsc i dowidzenia :/
U nas też na burze się zbiera, już 5 km ode mnie jest burza.No to fajnie masz, bo u mnie rośnie, termometr pokazuje juz 37 stopni i to dalej wcale nie w pełnym słońcu. Rozplywam się![]()