8Ania8
Fanka BB :)
Ja też kupiłam takie na allegro , a jak się skończyły to zamówiłam w aptece internetowej kilka rodzajów w tym właśnie te. I one mi nigdy nie pokazały kreski testowej tak ciemnej jak kontrolna.Ja te testy kupiłam z allegro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też kupiłam takie na allegro , a jak się skończyły to zamówiłam w aptece internetowej kilka rodzajów w tym właśnie te. I one mi nigdy nie pokazały kreski testowej tak ciemnej jak kontrolna.Ja te testy kupiłam z allegro
Jaka masz aktualnie prolaktynę ? Przy staraniach może być max do 15 najlepiej, badałaś TSH często wysoka prolaktyna jest przy wysokim TSH warto to wziąć pod uwagętak chodze do ginekologa, mojego męża chcem wysłać na badanie, ale bardzo ciezko. Prolaktyne miałam bardzo wysoką. Teraz jest lepiej. Biore pół tabletki bromegeron i pije codziennie symfolik. Niestety ja nie zauważyłam zebym kiedykolwiek mialabym śluz płodny , niby bolą mnie jajniki.
Proszę bardzoDZIĘKUJĘ!! [emoji7]
Ja też kupiłam takie na allegro , a jak się skończyły to zamówiłam w aptece internetowej kilka rodzajów w tym właśnie te. I one mi nigdy nie pokazały kreski testowej tak ciemnej jak kontrolna.
Tsh mam w normie. Prolaktyna chyba cos koło 8 mam.Jaka masz aktualnie prolaktynę ? Przy staraniach może być max do 15 najlepiej, badałaś TSH często wysoka prolaktyna jest przy wysokim TSH warto to wziąć pod uwagę
To ok w takim razie [emoji4] chociaż ja teraz mam 7 a endokrynolog nadal kazała mi kontynuować bromergon właśnie po pół tab a słyszałam kiedyś że jak będzie poniżej normy to też utrudnia zajście w ciążę a ile w tym prawdy nie wiemTsh mam w normie. Prolaktyna chyba cos koło 8 mam.
To ok w takim razie [emoji4] chociaż ja teraz mam 7 a endokrynolog nadal kazała mi kontynuować bromergon właśnie po pół tab a słyszałam kiedyś że jak będzie poniżej normy to też utrudnia zajście w ciążę a ile w tym prawdy nie wiemTsh mam w normie. Prolaktyna chyba cos koło 8 mam.
Ja [emoji847]Są może tutaj kobietki, które mieszkają w Niemczech, a nie znają jezyka ?
A gdzie dokładnie ?Ja [emoji847]