reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Część dziewczyny od w tym miesiącu znów ponawiam z partnerem starania i obecnie jestem 6 dzień Po owu okres za 7 dni dodam że od owu kuja mnie jajniki co prawda na przemian ale cały czas coś czuję w dole brzucha, oczywiście staraliśmy się w te dni płodne a dokładnie w ostatni dzień według kalendarzyka..co myślicie jest szansa skoro mnie kuja jajniki czy nie mam sobie robić nadzieji...kolejnej...Pozdrawiam:)
Szansa jest zawsze ;) szczególnie, że były to dni płodne ;) czekaj do @ i rób test [emoji4]

Hej dziewczyny. Mam pytanie czy bralyscie tabletki castagnus? Podobno po nich szybciej można zajść w ciążę. Dziś byłam u lekarza i tak od słowa do słowa i mi je pezepisal. Jestem ciekawa czy działają.
Ja brałam 3 cykle, też zalecone przez lekarza. Nie skrocilo cyklu, bie widzialam po nich zadnych zmian, na mnie nie zadziałał.

Cześć dziewczyny. Mogę do Was dołączyć??
Jesteśmy prawie 4 lata po ślubie i od jakiegoś czasu staramy się o dziecko (teraz 3 cykl) a w pierwszym roku po ślubie staraliśmy się też kilka cykli niestety bez skutku.
Może tym razem się udało, na prawdę byłabym szczęśliwa. W sobotę mam dostać @, oby nie przyszła. Póki co to od tygodnia czuje takie dziwne kłucie i pobolewanie podbrzusza i mega senność. Gdybym mogła to ciągle bym spała. Może to wina upałów a może... Choć wolę się nie nakręcac żeby się nie rozczarować. :)
Pozdrawiam wszystkie starajace się :)

Hej dziewczyny. Mam pytanie czy bralyscie tabletki castagnus? Podobno po nich szybciej można zajść w ciążę. Dziś byłam u lekarza i tak od słowa do słowa i mi je pezepisal. Jestem ciekawa czy działają.

Hej . Raz w życiu brałam Diane przez 5miesiecy, nigdy nie brałam tabletek..trochę czekałam na powrót cyklu do normy cierpiac w trakcie . W 3 ciążę zaszlam w 7 cyklu po odstawieniu ... Od 6 cyklu zaczęłam brac Agnus Castus .. to samo co castangus tyle że moja dawka wynosiła 400mg w kapsulce .. brałam 2 najczęściej według zalecen..czasem jedną ... Nie wiem czy to pomogło czy też po prostu się zlozylo ... Fakt cykl 6 był już bez boleści cały miesiąc no a w 7 zaszlam
Powodzenia:))

Hej . Raz w życiu brałam Diane przez 5miesiecy, nigdy nie brałam tabletek..trochę czekałam na powrót cyklu do normy cierpiac w trakcie . W 3 ciążę zaszlam w 7 cyklu po odstawieniu ... Od 6 cyklu zaczęłam brac Agnus Castus .. to samo co castangus tyle że moja dawka wynosiła 400mg w kapsulce .. brałam 2 najczęściej według zalecen..czasem jedną ... Nie wiem czy to pomogło czy też po prostu się zlozylo ... Fakt cykl 6 był już bez boleści cały miesiąc no a w 7 zaszlam
Powodzenia:))
Dzięki za odpowiedź. Czyli nic nie szkodzi spróbować.A może akurat

reklama
Cześć dziewczyny. Mogę do Was dołączyć??
Jesteśmy prawie 4 lata po ślubie i od jakiegoś czasu staramy się o dziecko (teraz 3 cykl) a w pierwszym roku po ślubie staraliśmy się też kilka cykli niestety bez skutku.
Może tym razem się udało, na prawdę byłabym szczęśliwa. W sobotę mam dostać @, oby nie przyszła. Póki co to od tygodnia czuje takie dziwne kłucie i pobolewanie podbrzusza i mega senność. Gdybym mogła to ciągle bym spała. Może to wina upałów a może... Choć wolę się nie nakręcac żeby się nie rozczarować. :)
Pozdrawiam wszystkie starajace się :)

U mnie w pierwszej ciazy senność była pierwszym objawem. Trzymam kciuki [emoji4]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry