Dzięki za odpowiedź ....Informacja z DOZ
Preparat Castagnus reguluje pracę przysadki mózgowej, która poprzez centralny układ nerwowy kieruje cyklem miesięcznym i wydzielaniem regulujących go hormonów: estrogenów i progesteronu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzięki za odpowiedź ....Informacja z DOZ
Preparat Castagnus reguluje pracę przysadki mózgowej, która poprzez centralny układ nerwowy kieruje cyklem miesięcznym i wydzielaniem regulujących go hormonów: estrogenów i progesteronu.
Szansa jest zawszeCzęść dziewczyny od w tym miesiącu znów ponawiam z partnerem starania i obecnie jestem 6 dzień Po owu okres za 7 dni dodam że od owu kuja mnie jajniki co prawda na przemian ale cały czas coś czuję w dole brzucha, oczywiście staraliśmy się w te dni płodne a dokładnie w ostatni dzień według kalendarzyka..co myślicie jest szansa skoro mnie kuja jajniki czy nie mam sobie robić nadzieji...kolejnej...Pozdrawiam![]()
Tylko mi chodziło o coś innego...Dzięki za odpowiedź ....
Ja brałam 3 cykle, też zalecone przez lekarza. Nie skrocilo cyklu, bie widzialam po nich zadnych zmian, na mnie nie zadziałał.Hej dziewczyny. Mam pytanie czy bralyscie tabletki castagnus? Podobno po nich szybciej można zajść w ciążę. Dziś byłam u lekarza i tak od słowa do słowa i mi je pezepisal. Jestem ciekawa czy działają.
Czyli to może nie jest żadne cudo. Lekarz mi mówił że dużo dziewczyn po tych tabletkach zachodziło w ciążę. Dlatego chciałam się dowiedzieć jak to w praktyce wygladaJa brałam 3 cykle, też zalecone przez lekarza. Nie skrocilo cyklu, bie widzialam po nich zadnych zmian, na mnie nie zadziałał.
Hej dziewczyny. Mam pytanie czy bralyscie tabletki castagnus? Podobno po nich szybciej można zajść w ciążę. Dziś byłam u lekarza i tak od słowa do słowa i mi je pezepisal. Jestem ciekawa czy działają.
Dzięki za odpowiedź. Czyli nic nie szkodzi spróbować.A może akuratHej . Raz w życiu brałam Diane przez 5miesiecy, nigdy nie brałam tabletek..trochę czekałam na powrót cyklu do normy cierpiac w trakcie . W 3 ciążę zaszlam w 7 cyklu po odstawieniu ... Od 6 cyklu zaczęłam brac Agnus Castus .. to samo co castangus tyle że moja dawka wynosiła 400mg w kapsulce .. brałam 2 najczęściej według zalecen..czasem jedną ... Nie wiem czy to pomogło czy też po prostu się zlozylo ... Fakt cykl 6 był już bez boleści cały miesiąc no a w 7 zaszlam
Powodzenia)
To zależy w czym leży problem. U mnie nie było problemu z progesteronem, wiec ja potrzebowałam czego innego. Sprobowac nie zaszkodzi, a moze pomozeCzyli to może nie jest żadne cudo. Lekarz mi mówił że dużo dziewczyn po tych tabletkach zachodziło w ciążę. Dlatego chciałam się dowiedzieć jak to w praktyce wyglada
Cześć dziewczyny. Mogę do Was dołączyć??
Jesteśmy prawie 4 lata po ślubie i od jakiegoś czasu staramy się o dziecko (teraz 3 cykl) a w pierwszym roku po ślubie staraliśmy się też kilka cykli niestety bez skutku.
Może tym razem się udało, na prawdę byłabym szczęśliwa. W sobotę mam dostać @, oby nie przyszła. Póki co to od tygodnia czuje takie dziwne kłucie i pobolewanie podbrzusza i mega senność. Gdybym mogła to ciągle bym spała. Może to wina upałów a może... Choć wolę się nie nakręcac żeby się nie rozczarować.
Pozdrawiam wszystkie starajace się![]()