Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
[emoji7] [emoji7] [emoji7] gratuluje!!Obecna! Czekam właśnie na wynik beta hcg po dwóch kreskach na teście![]()
gratulacje! Beta będzie piękna napewnoObecna! Czekam właśnie na wynik beta hcg po dwóch kreskach na teście![]()
Super, to teraz rozbicie zdrowomam...533.
nie mogę uwierzyć...
Super, to teraz rosnijcie zdrowo
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
W 10 dc chyba pojde. Mam tez testy owu wiec je wykorzystam tylko nie wiem od ktorego dnia zaczac. 8? [emoji4] powodzenia, ladny pęcherzyk [emoji8]Ja biore od 2 do 5dc. Owulke mam przeważnie w 15dc, chociaż ostatnio była w 17. Kiedy masz monitoring?
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie wizyta wypada na 6dc, owulacje ostatnio mam w 10dc. Zastanawiam się czy pod tym kątem będzie coś widać, jakieś pęcherzyki...W 10 dc chyba pojde. Mam tez testy owu wiec je wykorzystam tylko nie wiem od ktorego dnia zaczac. 8? [emoji4] powodzenia, ladny pęcherzyk [emoji8]
Proszę o zaktualizowanie @ 27.02Pytania, które będe zadawać codziennie - Czy zaktualizować wasze dane w tabelce? Czy zgadzają się tam wasze dane?
Jeśli wam wygodniej możecie pisać tutaj, a jak chcecie to możecie wysyłać w prywatnej wiadomości, tam na pewno nie umknie mi nic.![]()