Ka.2606
Fanka BB :)
Bardzo dobry plan badaniowy. Ja mojego jeszcze wysyłam oprócz nasienia na TSH, prolaktynę i testosteron, w razie gdyby musiał iść do androloga to niech już ma podstawowe badania.A w 21 d.c zrobie prolaktyne i progesteron![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bardzo dobry plan badaniowy. Ja mojego jeszcze wysyłam oprócz nasienia na TSH, prolaktynę i testosteron, w razie gdyby musiał iść do androloga to niech już ma podstawowe badania.A w 21 d.c zrobie prolaktyne i progesteron![]()
Widać [emoji7]Zrobilam ten test facelle i jakis cien jest. Ale na cieniach przejechalam sie wiele razy. Wiec jesli cos ma byc na rzeczy to po powrocie powinno byc juz znacznie bardziej widoczne i wtedy uwierzę.
Hahahaha, widać, że w NFZ inaczej CITO rozumieją [emoji3]Hej kochane. Zdecydowałam się zarejestrować na tą angiografię z rezonansem i co usłyszałam, że na CITO to na grudnia, bez pilnego skierowania na lutego...
Dzisiaj 18dc, więc bliżej niż dalej do @.![]()
Malina po cichutku gratuluję :**
Forget ty nie pisz takich rzeczy bo ja 6dni przed @ i zaraz polecę po test i pewnie wyjdzie czysty a ja podłamana hehehe
Rozumiem, że najlepiej jest zrobić prolaktynę i progesteron 21 dnia cyklu?Bardzo dobry plan badaniowy. Ja mojego jeszcze wysyłam oprócz nasienia na TSH, prolaktynę i testosteron, w razie gdyby musiał iść do androloga to niech już ma podstawowe badania.
Co zrobić...Hahahaha, widać, że w NFZ inaczej CITO rozumieją [emoji3]
JestZrobilam ten test facelle i jakis cien jest. Ale na cieniach przejechalam sie wiele razy. Wiec jesli cos ma byc na rzeczy to po powrocie powinno byc juz znacznie bardziej widoczne i wtedy uwierzę.
Progesteron ok 21dc - 7 dni po owulacji. Co do prolaktyny to ja robię kiedy chce i nigdy żaden lekarz mi nie kazał w konkretnym dniu cyklu.Rozumiem, że najlepiej jest zrobić prolaktynę i progesteron 21 dnia cyklu?
Co zrobić...
Hahahaha, widać, że w NFZ inaczej CITO rozumieją [emoji3]
To spróbuję iść w 22dc na progesteron i prolaktynę, bo 21dc wypada mi w niedzielę.Progesteron ok 21dc - 7 dni po owulacji. Co do prolaktyny to ja robię kiedy chce i nigdy żaden lekarz mi nie kazał w konkretnym dniu cyklu.