Ka.2606
Fanka BB :)
Masakra [emoji849]Wrrr. ... Jakie życie jest czasami niesprawiedliwe..... Właśnie jadę do pracy i stała obok mnie na przystanku ciężarna, która sobie paliła papierosa jakby nigdy nic.... OKROPNY widok....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Masakra [emoji849]Wrrr. ... Jakie życie jest czasami niesprawiedliwe..... Właśnie jadę do pracy i stała obok mnie na przystanku ciężarna, która sobie paliła papierosa jakby nigdy nic.... OKROPNY widok....
Co do 500+ ja mam takie zdanie, że te 500zł powinno być jako dodatek na dziecko do pensji jednego z rodziców i by nie było takich niedomówień. Nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy ledwo mają na chleb a co dopiero jak przelewa się alkohol, nie mają pracy a płodzą dzieci, co te dzieci mają za życie wtedy... Serce się kraja.Ja bym musiała mieć 6 dzieci by sie wszystkim nalezalo cos od panstwa hehe ale wolę miec swoje niz liczyc na panstwo. Co nie zmienia faktu że super ze cos w koncu jest dla tych naszych dzieci. Sa kobiety ktore z roznych powodow nie spelniaja sie zawodowo i ten grosz dodatkowy zawsze jest.
Pisiorki zdziwione bo 500+ nie sprawilo ze sie rodzi wiecej dzieci.. Nie wiem na co liczyli. Z mojej obserwacji w moim mieście widzę tylko ze w rodzinach najuboższych lub tam gdzie leje sie alkohol rodza sie dzieci.. Rodziny sa bardzo wielodzietne po 7mioro dzieci i wiecej maja. I ci biedni spozytkuja to pewnie wlasciwie.. Gorzej z tymi gdzie alkohol i fajki sa najwazniejsze.
Wiem tez u nas w tak malej miescinie sa raptem 2 zlobki panstwowe i moze 4 prywatne. Dzieci mnostwo to graniczy z cudem by sie dostac i kasa nie mala. Wiele mam z tego powodu nie ma jak rozwinąć skrzydla bo wiele tu rodzin wojskowych sciagnietych z daleka nie majacych rodzin kolo siebie i zdani sa sami na siebie. Ja mam chociaż teściową ktora zawsze podskoczy do młodej jak jest taka potrzeba. Ale nie każdy ma tak dobrze.
Ja mam WomanLog Pro.Witam wszystkie starajace sie dziewczyny,jestem nowa mam pytanie czy ktoras z was korzysta z kalendarza
A długo się staraszJa mam WomanLog Pro.![]()

Ja WomanLoga mam już od 4 lat jakoś.Ja mam flo i moj kalendarzyk pierwszy miesiac staran z parenton dla meza ja lykam folik
Witam wszystkie starajace sie dziewczyny,jestem nowa mam pytanie czy ktoras z was korzysta z kalendarza
O matko aż tyle aplikacji?Ja korzystam i z Flo i z OvuView i z LadyTimer![]()
Z tym, że u mnie 23 cykl nie oznacza 23 miesięcy bo wcześniejsze moje cykle były 40, 60 a nawet 80 dniowe.A długo się starasz![]()