Kaamilaaa
Fanka BB :)
Ja jakos od 3lat korzystam z mojego kalendarzyka, od niecalego roku tez flo i ovuview [emoji4]Witam wszystkie starajace sie dziewczyny,jestem nowa mam pytanie czy ktoras z was korzysta z kalendarza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja jakos od 3lat korzystam z mojego kalendarzyka, od niecalego roku tez flo i ovuview [emoji4]Witam wszystkie starajace sie dziewczyny,jestem nowa mam pytanie czy ktoras z was korzysta z kalendarza
Mi lekarz powiedział, że prolatyna spada tak po około 1,5 miesiąca więc jak uważaszKurcze dziewczyny... czy 5 tyg. po zabiegu, nie jest za szybko by robić badania hormonalne ? Któraś robiła tak po poronieniu?
Nie chciałabym by wyniki były niemiarodajne... z drugiej strony, nie chce czekac (bo jeśli bym zaszła?)
gdzieś czytałam ze już po 1 @ można zrobic, a tak myśle ze może u mnie już hormon spadł po takim czasie (i tak nie był duzy bo tylko 5tys.)
Mój pojechał na badanie nasienia...
ciekawe jakie beda wyniki...
No nie ukrywajmy, ale my za to płacimy :/Ja tam wolę, żeby nam się nic nie należało ;p
O widzisz.Z polecenia zakupilismy parenton po badaniach nasienia(marne wyniki) 4 lata staran bez rezultatów kolezanka majaca ten sam problem zaszla po poltora miesiaca lykania przez meza wiec jesteśmy pozytywnie nastawieni
Wrrr. ... Jakie życie jest czasami niesprawiedliwe..... Właśnie jadę do pracy i stała obok mnie na przystanku ciężarna, która sobie paliła papierosa jakby nigdy nic.... OKROPNY widok....
Oj znam osobiście wiele przypadków, które są przekonane, że jak rzucą to będzie gorzej.O nie... nie mieści mi sie to w głowie, a mówię z presektywy osoby palącej przed ciąża. I taka się nie zastanawia czy zaszkodzi dzieci. Kiedyś, jakos w kwietniu, na tym forum czytałam wątek o paleniu w ciąży i byłam w ciężkim szoku. Nie zdawałam sobie sprawy, ze tak wiele kobiet nie zrezygnowało z fajek w ciąży. Szok!
Oj znam osobiście wiele przypadków, które są przekonane, że jak rzucą to będzie gorzej.
No dokładnie takie slowa usłyszałam, że będą objawy rzucenia palenia i będzie tylko gorzej dziecku. To przecież się w głowie nie mieści.Gorzej? Dla dziecka będzie gorzej po rzuceniu palenia?
No dokładnie takie slowa usłyszałam, że będą objawy rzucenia palenia i będzie tylko gorzej dziecku. To przecież się w głowie nie mieści.