Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny Waszym zdaniem długo jeszcze do owu ?Zobacz załącznik 886859
Dziewczyny Waszym zdaniem długo jeszcze do owu ?Zobacz załącznik 886859
Witaj, zapraszamy [emoji4] a długo staraliście się o pierwszą córkę? Ja mam 33 lata i staram się o pierwszą dzidzię [emoji4]Czesc Dziewczyny! Moge do Was dołaczyc? Mam prawie 35 lat, dwuletnią corke i od ponad pol roku staramy sie o drugie dziecko. Mam nadzieje ze juz wkrotce sie uda! Bo te pol roku wydaje mi sie juz dlugo i troche zaczynam sie martwic. Pozdrawiam Was serdecznie![]()
Ja myślę że jeszcze z dzień max dwaDziewczyny Waszym zdaniem długo jeszcze do owu ?Zobacz załącznik 886859
Teoretycznie rok, ale praktycznie to tak pół [emoji3]Czesc Kao corke staralismy sie 2 razy po 3 miesiace (pierwsza ciaza nieudana) dlatego dla mnie 6 miesiecy juz sie wydaje dlugo
A Ty dlugo sie starasz?
Witaj!Czesc Dziewczyny! Moge do Was dołaczyc? Mam prawie 35 lat, dwuletnią corke i od ponad pol roku staramy sie o drugie dziecko. Mam nadzieje ze juz wkrotce sie uda! Bo te pol roku wydaje mi sie juz dlugo i troche zaczynam sie martwic. Pozdrawiam Was serdecznie![]()
Kurcze u mnie @ za ok 5 dni i już mnie korci do testowania. Dobrze że dziś się opralam przed wejściem do apteki
Dostałam 2 mega cukinie od cioci (zrobię ketchup z nich) i są w zaokrąglonym kształcie i niosąc je do domu miałam wrażenie że dzieciątko mam na rękach, taki mają kształt hehe to już się nazywają urojeniateż tak macie że co chwilę widzicie kobiety w ciąży i z maleństwami w wózku? Nawet jak wyjechaliśmy na urlop kto to mieszkał naprzeciwko, a jakże pani w 8mcu
![]()

.