paulina1994
Fanka BB :)
Mi endokrynolog kazała tylko kontrolować wynik TSH co 8 tyg [emoji848]1 dawka teoretycznie powinna działać 24h więc nie ma to znaczenia raczej. Najważniejsze są Ft3 i Ft4, nie samo TSH.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi endokrynolog kazała tylko kontrolować wynik TSH co 8 tyg [emoji848]1 dawka teoretycznie powinna działać 24h więc nie ma to znaczenia raczej. Najważniejsze są Ft3 i Ft4, nie samo TSH.
TSH to hormon przysadki, który hamuje wydzielanie hormonów tarczycy - Ft3 i Ft4. Dawka leku powinna uwzględniać jaki masz wyjściowy poziom hormonów tarczycy. Na pewno co jakiś czas warto sobie sprawdzić ich poziom.Mi endokrynolog kazała tylko kontrolować wynik TSH co 8 tyg [emoji848]
Oki już wszystko jasne [emoji4]TSH to hormon przysadki, który hamuje wydzielanie hormonów tarczycy - Ft3 i Ft4. Dawka leku powinna uwzględniać jaki masz wyjściowy poziom hormonów tarczycy. Na pewno co jakiś czas warto sobie sprawdzić ich poziom.
Nie biore, bo nigdy z tym problemu nie miałam. Wcześniej badania były ok.A bierzesz jakiś lek na tarczycę ? Jeśli w 4 to stosunek FSH do LH też nie jest najlepszy.
A jak oceniasz moje ft4 i ft3 ? W normie ?Nie biore, bo nigdy z tym problemu nie miałam. Wcześniej badania były ok.
Hmm... nie znam się na tym, ale z wynikami pójdę do lekarza, Zobaczymy co powie
A w galeri ? Mohito, Reserved teraz sporo sukienek na wyprzedażach [emoji4]Ja wróciłam niedawno z zakupów. Jestem wycieńczona, szukanie sukienki dla mamy mnie doprowadzało do takich nerwów. Nie nosi na co dzień sukienek i nic jej się nie podoba a jak już się spodobało to nie było rozmiaru... Mama jest przy tuszy i ciężko z sukienkami, może nie tylko co przez brzuszek ale jest barczysta i ma szerokie ramiona ( ja mam tak samo po niej). Jeszcze jakby mogła wydać te 200 zł to nie było by problemu, a do 100zł nic ładnego nie było niestety.
W ogóle tak mnie dzisiaj jajnik (chyba jajnik) rwał, później przestało na chwilę i brzuch zaczął boleć jak na @...
Tam to już w ogóle nie było nic na mamę, w sieciówkach a tym bardziej w tej cenie co ona chciała. Pójdziemy jeszcze raz do tego małego butiku, gdzie mierzyła tą śliczną sukienkę i może w końcu dostanie swój rozmiar. Mierzyła 46 i niestety był za mały w barkach, tak na brzuszku i biodrach spoko tylko my z tych barczystych.A w galeri ? Mohito, Reserved teraz sporo sukienek na wyprzedażach [emoji4]