Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
DziękujęDodane.![]()
W tym cyklu nie sprawdzam tempki nic nie liczę ale oczywiście się staramy jak jest ochotaWidzę, że testujemy w podobnym terminiejak starania?
Podobno dzień w którym wystąpił ostatni najbardziej plodny śluz to dzień owulacji. Oby damskie plemniki cały radę [emoji6]Chyba nie ma co poprawiać już. Jajnik lewy bolał i kłuł. Do tego śluz już się kremowy zrobił na wieczór. Musi więc wystarczyć to, co było. Oby babskie plemniczki wytrwały i dziś podziałały jak trzeba [emoji1307]
Oby wszystkim [emoji7]
Podobno dzień w którym wystąpił ostatni najbardziej plodny śluz to dzień owulacji. Oby damskie plemniki cały radę [emoji6]
Oby październikowy był również moim cyklem [emoji7]W tym cyklu nie sprawdzam tempki nic nie liczę ale oczywiście się staramy jak jest ochotateraz 15 dc owu powinna być wczoraj lub dziś ale śluzu plodnego nie ma jest dużo takiego jak mleko..... Jakoś nie nastawiam się na ten cykl nawet jestem przekonana że się nie uda bo wiem że mam za wysoką prolaktyne a we wtorek mam wizytę i czekam na nią nie cierpliwie, bardziej nastawiam się na cykl pazdziernikowy lub listopadowy
teraz całkowicie odpuściłam
![]()
@middayfan
Justyna, 35 lat, warszawa
7 cykl staran
natepna @ 18.08
1 corka, wczesniej 1 puste jajo
Już dodane.@doomi03
Dominika, 26 lat, Wrocław
Data następnej @: 27.08
Cykl starań: chwilowo wstrzymany (startujemy od września)
Dzieci: brak
Już dodane.![]()