IrenaX
Fanka BB :)
Tez tak myśle, lada dzień powinna być ciemniejszaNie chcę cię rozczarować, ale to chyba nie są pozytywne testy. Kreska nie jest tak mocna jak testowa ani nawet ciemniejsza. Moim zdaniem owu przed tobą.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tez tak myśle, lada dzień powinna być ciemniejszaNie chcę cię rozczarować, ale to chyba nie są pozytywne testy. Kreska nie jest tak mocna jak testowa ani nawet ciemniejsza. Moim zdaniem owu przed tobą.
U mnie tezA u mnie we wczesnej ciąży testy owu wychodziły mega mocneBo z ciekawości raz zrobilam
Pokaze Ci moje 2 które robiłam a testy ciążowe, które były ledwo widoczneKochana ciąża u ciebie jak nic! Nie może być inaczej!
Mówisz, że mleczny był u ciebie oznaką ciąży? No super by było. A jak u ciebie z temp? Bo u mnie wciąż 36,60.
Fanka Kadry, mówisz, że mega pozytywne owu to też objaw ciąży? [emoji848]
Takie testy wychodzą już od niedzieli to kiedy za długo ?Tez tak myśle, lada dzień powinna być ciemniejsza
Kochana zaskoczyło w 3csKochana Gratuluje!!!Super, ze się udało, przypomnij ile sue staraliście ?
wysyłaj nam ciążowe fluidki
Trochę mnie tu nie było i nie mogę Was doczytać, tyle nadrukowalyscie![]()
Owufriend pokazywalo mi @ na wczoraj a flo pokazuje na jutro.Asik 3 mam kciuki za ciążę [emoji6]
Malinka a ty już jesteś po terminie @?
Ale u nas pochmurno [emoji17] boli mnie podbrzusze [emoji17]
@paulina1994 u mnie to samo nie przejmuj sięOj to u mnie odwrotnie![]()
Kochana spokojnie. Mnie tez brzuch bolal jak na @ a dzis przestal. Nie denerwuj się póki nie ma @ mysl pozytywnie.Wiecie co, z tego cyklu chyba jednak nic nie będzie. Z moim się trochę mocniej poklocilam i od tamtego czasu czuję jakbym miała zaraz dostać @...