1
174974
Gość
Gotowe.Proszę o zaktualizowanie @ 27.02
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gotowe.Proszę o zaktualizowanie @ 27.02
DziękujęGotowe.![]()
Ja testuje od 7dc czyli po zakończeniu @W 10 dc chyba pojde. Mam tez testy owu wiec je wykorzystam tylko nie wiem od ktorego dnia zaczac. 8? [emoji4] powodzenia, ladny pęcherzyk [emoji8]
Hej!Hej dziewczyny ! Jestem nowa na forumw ubiegłym cyklu miałam ciążę biochemiczną [emoji22] cały czas mam nadzieję , że zostanę mamą w 2018 ... Pozdrowionka
![]()
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj ja jestem po podobnych przezyciach w poprzednim cyklu.mialam 2 testy ciazowe pozytywne @przyszla z 3 dniowym opoznieniem.byla inna niz zwykle.wiem co czujesz.teraz na pewno nam sie uda trzymam kciuki za nas wszystkie.Hej dziewczyny ! Jestem nowa na forumw ubiegłym cyklu miałam ciążę biochemiczną [emoji22] cały czas mam nadzieję , że zostanę mamą w 2018 ... Pozdrowionka
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
JasneHej!Super, że to nas dołączyłaś.
Dodam Cię do tabelki trochę później, bo aktualnie nie mam możliwości.
![]()
Tak będzie [emoji4]Witaj ja jestem po podobnych przezyciach w poprzednim cyklu.mialam 2 testy ciazowe pozytywne @przyszla z 3 dniowym opoznieniem.byla inna niz zwykle.wiem co czujesz.teraz na pewno nam sie uda trzymam kciuki za nas wszystkie.